Kirsten Bot

Processpecialist

Procesmanagement

Stel een vraag aan Kirsten Bot

In mijn werk hou ik mij bezig met het analyseren, in kaart brengen en optimaliseren van processen. Ik help organisaties om op een andere en efficiëntere manier te werken. Hierbij is een open en prettige werkrelatie met de klant voor mij belangrijk, want we doen dit samen.

Als persoon ben ik leergierig, nieuwsgierig, nauwkeurig en sociaal. Ik word blij van aanpakken, het gezamenlijk werken aan een efficiëntere werkomgeving, het vinden van oplossingen en het verbinden van mensen aan de opgave. Anderen omschrijven mij als sociaal en een doorzetter, die vol enthousiasme aan de slag gaat met (nieuwe) uitdagingen. Ik heb veel ervaring binnen de politiek-bestuurlijke omgeving van een (grote) gemeente, maar ik verbreed ook mijn horizon door het werken in commerciële organisaties.

Ik wil ooit nog… naar IJsland om daar o.a. het noorderlicht te zien.

Emma de Bie

Processpecialist

Procesmanagement, Omgevingswet

Stel een vraag aan Emma de Bie

Als verbindende factor richt ik mij tot de verschillende stakeholders, om gezamenlijk het proces te optimaliseren. Door overzicht en een creatieve inslag realiseer ik rust en verandering wat op korte en lange termijn impact maakt binnen organisaties. Dit doen we samen.

Je vindt mij vaak in gesprek, een belangrijke factor binnen proces- en verandermanagement. Als verbindende factor richt ik mij tot de verschillende stakeholders, om gezamenlijk het proces te optimaliseren. Door overzicht en een creatieve inslag realiseer ik rust en verandering wat op korte en lange termijn impact maakt binnen organisaties. Dit doen we samen.

Nieuwsgierig, creatief, sociaal en doorpakker zijn eigenschappen die mij het best omschrijven. Ik word blij van aanpakken, samen met mensen te werken en het vinden van oplossingen op een creatieve manier. Door als luisterend oor te functioneren en de juiste vragen te stellen is het mogelijk om structuur te vinden en te creëren midden in het oog van de storm. Ik word blij van het helpen van mensen om hiermee de werk efficiëntie maar vooral ook het werkplezier te verhogen. De mix tussen een flinke dosis enthousiasme en een creatieve manier van werken nemen mensen mee!

Ik heb ervaring in de serious gaming branche, waar op een interactieve manier de benodigde verandering binnen de organisatie aan de man werd gebracht. Voornamelijk binnen de publieke sector. Mijn affiniteit ligt binnen vraagstukken met maatschappelijke thema’s die zowel impact hebben op de mens en zijn omgeving. Ik enthousiasmeer mensen zo, dat ze zelf een rol willen spelen in de verandering.

Ik wil ooit nog … een duurzame kledinglijn beginnen.

Daan Hoets

Processpecialist

Procesmanagement

Stel een vraag aan Daan Hoets

Met een diverse achtergrond heb ik een scherp oog ontwikkeld voor klantwaarde en procesoptimalisatie. Ik gebruik humor en creativiteit en breng graag energie aan in een nieuwe werkomgevingen. Ooit deed ik dat in de keuken en nu als veranderaar in allerlei organisaties.

Vanuit een gevarieerde achtergrond heb ik een scherp oog ontwikkeld voor klantwaarde en procesoptimalisatie. Met humor en creativiteit breng ik graag energie aan in een nieuwe werkomgevingen. Ooit deed ik dat in de keuken en nu als veranderaar in allerlei organisaties.

Met mijn analytisch vermogen en het stellen van de juiste vragen, ben ik in staat om uit een grote hoeveelheid informatie snel de juiste conclusies te trekken. Ik ga doelgericht en oplossingsgericht te werk, en ben goed in staat om vanuit verschillende invalshoeken naar een vraagstuk te kijken. Energie krijg ik van samenwerken met andere professionals in alle lagen van de organisatie. Door mijn sociale karakter, positieve en daadkrachtige houding, lever ik snel toegevoegde waarde aan in een projectomgeving.

Ooit wil ik nog mijn eigen bistro openen en een ultramarathon rennen.

Simone Choi

Processpecialist

Procesmanagement

Stel een vraag aan Simone Choi

Als nieuwsgierige en enthousiaste processpecialist ondersteun ik organisaties met het in kaart brengen en optimaliseren van de werkbaarheid van processen.

Opdrachten pak ik creatief, gedreven en resultaatgericht aan. Zo werk ik intensief met de mensen van de organisatie om als collectief een gewenst resultaat te realiseren.

Ik heb vooral ervaring opgedaan binnen de bancaire sector. Hier heb ik mij zowel gefocust op de financiële dienstverlening voor internationale klanten en het analysen van de werkprocessen. Mede daardoor heb ik kunnen inzien hoe belangrijk processen zijn voor de werkbaarheid van de medewerkers. Tezamen met mijn studie achtergrond in Cultuur en Organisatie Management zal ik bij het realiseren van duurzaam resultaat als processpecialist daarom de verbinding leggen tussen organisatie, processen en medewerkers.

Ik wil ooit nog… backpacken in Azië.

Maaike van der Scheer

Processpecialist

Procesmanagement, Sturing, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Maaike van der Scheer

Met de uitdaging voor ogen in kleine stappen mensen bewegen tot grootse resultaten; daar ga ik voor!

Ik vertaal graag abstracte vraagstukken, concepten of problemen in concrete resultaten of oplossingen.

Efficiënt project- en procesmanagement zijn daarbij voor mij de sleutel. Dat betekent niet alleen dat ik kies voor een gestructureerde aanpak met heldere, meetbare doelen. Het betekent ook dat ik help te enthousiasmeren, te betrekken en te verbinden. Daarvoor heb ik een goed gevulde gereedschapskist, stevig gebaseerd op LEAN.

Ik heb een scherp analytisch vermogen, geloof in een pragmatische aanpak en heb een rotsvast vertrouwen in mensen. Pas als er urgentie en energie ontstaat, komen we écht vooruit! En plezier mag daarbij wat mij betreft zeker niet ontbreken.

Noem gemeenten en sociaal domein en je hebt een groot deel van mijn loopbaan te pakken. In de afgelopen jaren heb ik mijn blik verder verbreed en ben ik mij binnen de overheid bezig gaan houden met allerlei vraagstukken die de bedrijfsvoering raken: Van de implementatie van de Wet Open Overheid of de Omgevingswet tot de doorontwikkeling van proces- en risicomanagement of hybride werken.

Ooit wil ik nog… het noorderlicht zien vanaf een hondenslee.

Ik ben de Fabriekschef van onze ProcesFabriek in Amsterdam. Ik zorg dat onze administratie op orde is en leidt alle klantbijeenkomsten in de ProcesFabriek in goede banen.

Michelle de Groot

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Ketenregie, Omgevingswet

Stel een vraag aan Michelle de Groot

Ik ben enthousiast, betrokken, leergierig en slagvaardig. Deze eigenschappen maken mij dan ook een ware Processpecialist. Ik ben in staat kritische vragen te stellen en daarin verbinding te blijven maken met mijn omgeving.

Ik word blij van het geven van inzicht, overzicht en het vinden van oplossingen. Daarbij is het kernwoord om dit altijd in verbinding met mijn omgeving te doen. Anderen zouden mij dan ook als een echt mensen-mens omschrijven. Iemand die met haar enthousiasme grote groepen mee kan krijgen.

Ik heb jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening en binnen het Sociaal Domein. Hierbij focus ik mij enerzijds op het in kaart brengen van de processen en anderzijds op de implementatie van deze nieuwe werkwijzen. Het stopt voor mij niet zodra iets er iets op papier staat. Ik betrek medewerkers bij het gehele traject en zorg dat ze zich betrokken en gehoord voelen. Alleen op deze manier kan een implementatie slagen.

Ik wil ooit nog… een boerderij kopen en opknappen en daar oud worden

Vincent Damen

Partner + Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Ketenregie, Gedragsvoorkeuren, Datagedreven werken, Omgevingswet, Design Thinking, Simulaties en games, RPA, Common Ground, Sturing

Stel een vraag aan Vincent Damen

Voor mij is het een uitdaging om opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen, zoals het verbeteren van dienstverlening, het realiseren van efficiëntere processen en het implementeren & voldoen aan wet- of regelgeving. Daarbij ben ik gespecialiseerd in vraagstukken waarin proces, techniek en het begeleiden van verandertrajecten samen komen.

Ik heb zowel projecten uitgevoerd binnen de private als publieke sector. Die combinatie van omgevingen maakt het leuk, uitwisselend en uitdagend, zowel voor mijzelf als voor opdrachtgevers die er voordeel van hebben dat ik ervaringen uit verschillende branches kan inbrengen. Opdrachtgevers omschrijven mij als gedreven, analytisch sterk, doortastend en pragmatisch.

Binnen De Processpecialisten ben ik als proceseigenaar Commercie eindverantwoordelijk voor onze commerciële activiteiten; van marketing & acquisitie tot aan propositieontwikkeling en het uitvoeren van opdrachten. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Vanuit die rol ben ik continu bezig hoe wij vanuit vraagstellingen van onze opdrachtgevers de juiste mensen en dienstverlening kunnen inzetten om onze opdrachtgevers te helpen om als beste te presteren.

Ik wil ooit nog … de UTMB lopen; een ultra trailrun van 170km rondom de Mont Blanc

Philippe van Hees

Partner + Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Ketenregie, Simulaties en games, Sturing, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Philippe van Hees

Ik ben initiatiefnemer van De Processpecialisten. We zijn een adviesbureau op het gebied van procesinrichting en -verbetering waarin vitaliteit en het creëren van dynamiek en energie in bedrijfsprocessen en -ketens centraal staan.

Tevens ben ik mede-initiatiefnemer van The People Side of Change, een advies- en trainingsbureau op het gebied van veranderkunde waar de menskant van veranderen centraal staat.

Ik ben een ervaren consultant en interim manager op het gebied van proces-, verander-, en ketenmanagement. Ik doe veel projecten in de zakelijke dienstverlening en bij de (decentrale) overheid zoals gemeenten, waterschappen en ministeries.

Naast het uitvoeren van opdrachten bij klanten ben ik manager van De Processpecialisten. Een fantastische club met energieke collega’s waarin de 3 V’s (Vrijheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid) centraal staan. En volgens onze opdrachtgevers nog een hele belangrijke vierde V, die van Vrolijkheid.

Ik geloof niet in dikke handboeken maar in slimme spelregels die resultaat opleveren. Daarbij staat de menskant van veranderen centraal. Het leuke en interessante van mijn werk is dat we spelenderwijs met onze klanten hun dienstverlening richting hun klanten nog beter inrichten. Samen ‘apenkooien’ noem ik het ook wel eens 🙂 En spelen is echt geweldig, we gaan als het ware weer terug naar toen we nog kind waren. Dit doen we met vele simulaties zoals De Sokkenshow.

Ik wil ooit nog … tot in der eindigheid bij De Processpecialisten blijven werken 😉

Tim Veldt

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Datagedreven werken, RPA

Stel een vraag aan Tim Veldt

Binnen mijn werk ga ik graag een stap verder om met collega’s mee te denken en mijn kennis te delen. Ik ben tevreden wanneer ik aan het einde van de dag iets heb geleerd, een stap verder ben en bovendien plezier heb kunnen maken.

Nieuwsgierig, analytisch en creatief. Deze drie eigenschappen maken van mij een inventieve Processpecialist en collega. Ik krijg veel energie van het werken aan complexe uitdagingen. Het liefst door hierbinnen juist de simpelste oplossingen te vinden. Mijn brede enthousiasme en interesse focust zich met name op de digitalisering binnen de wereld van processen. Dit loopt van RPA tot de implementatie van een MS Office omgeving.

In het verleden heb ik binnen de financiële sector gewerkt. Hier heb ik mij beziggehouden met het aanscherpen van processen voor het klantonderzoek binnen de bank.

Vervolgens ben ik een Processpecialist geworden. Ik heb hier op gemeentelijk niveau de implementatie van een nieuw systeem begeleid. Daarnaast ben ik binnen een Waterbeheerder actief als coach om processen uit te werken en de juiste sturing te implementeren om zo een procesgerichte organisatie op te zetten.

Ik wil ooit nog .. Oost-Europa verkennen, Door het zuiden van Afrika reizen, Iets goeds betekenen voor milieu en mens, Een boek schrijven.