Lois de Jongh

Processpecialist

Procesmanagement

Stel een vraag aan Lois de Jongh

In mijn werk analyseer ik processen met aandacht voor de mens. Ik onderzoek graag het ‘waarom’. Vanuit een open blik help ik om situaties inzichtelijk te maken en de kern van het probleem boven te halen. Zo komen we samen tot nieuwe verbeteringen.

Als persoon ben ik nieuwsgierig en heb ik een open houding en blik. Vanuit nieuwsgierigheid heb ik een continue behoefte om te leren en te analyseren. Ik verken graag nieuwe perspectieven, of probeer een ander een nieuw perspectief te bieden. Samen leren en ontdekken wat er speelt, om zo tot nieuwe inzichten en verbeteringen te komen. Ook probeer ik vanuit empathie om menselijk gedrag en drijfveren te begrijpen. Ik leef me in, in een situatie en probeer zo niet alleen iedere kant van een verhaal in kaart te brengen, maar ook te begrijpen wat men drijft en zo de verbinding op te zoeken. Ik kom graag met een oplossing waar bij men zich gehoord voelt en daarbij grijp ik nieuwe uitdagingen met beide handen aan. 

Ik heb bij verschillende gemeentes opdrachten uitgevoerd, van fysiek domein tot HR en de Griffie. Mijn affiniteit ligt hierin bij menselijk gedrag en het waarom. Daarbij ben ik graag bezig met het in kaart brengen van processen of het begeleiden van procesverbetering, met oog voor organisatie én de mens. Ik zorg graag een passende en werkende vorm, elke organisatie is daarin uniek.

Ik wil ooit nog…
… een tijdje in een ashram in Nepal of India verblijven.
… een camper kopen en een paar maanden in Nieuw-Zeeland rondreizen.
… lessen volgen in acroyoga.

Arnaud Wullings

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement

Stel een vraag aan Arnaud Wullings

Met een open blik, een dosis nieuwsgierigheid en enthousiasme weet ik bij opdrachtgevers snel tot de kern te komen. Vervolgens werken we samen stap voor stap aan het inzichtelijk maken, verbeteren en duiden van processen. Het van elkaar leren vind ik elke keer weer een mooi onderdeel van het hele proces.

Mijn achtergrond is Retail Management waar ik mijn focus op klanttevredenheid en de klantreis heb ontwikkeld. In de retail merkte ik al op dat betere processen meer tijd en aandacht opleveren voor de klant. Ook gedurende mijn opdrachten in de maakindustrie heb ik processen klantgericht en efficiënt mogen inrichten. Ik heb daarnaast ruime ervaring met het inrichten vaan processen in een ERP applicatie.

Wat mij kenmerkt is een mix van resultaat- en mensgerichtheid. Hiermee kan ik verandering goed managen en weet ik daarbij voldoende oog te houden voor de medewerkers en hun behoeften. Ik ben analytisch sterk en breng verbinding.

Ik wil ooit nog skiën in Canada.

Kirsten Bot

Processpecialist

Procesmanagement

Stel een vraag aan Kirsten Bot

In mijn werk hou ik mij bezig met het analyseren, in kaart brengen en optimaliseren van processen. Ik help organisaties om op een andere en efficiëntere manier te werken. Hierbij is een open en prettige werkrelatie met de klant voor mij belangrijk, want we doen dit samen.

Als persoon ben ik leergierig, nieuwsgierig, nauwkeurig en sociaal. Ik word blij van aanpakken, het gezamenlijk werken aan een efficiëntere werkomgeving, het vinden van oplossingen en het verbinden van mensen aan de opgave. Anderen omschrijven mij als sociaal en een doorzetter, die vol enthousiasme aan de slag gaat met (nieuwe) uitdagingen. Ik heb veel ervaring binnen de politiek-bestuurlijke omgeving van een (grote) gemeente, maar ik verbreed ook mijn horizon door het werken in commerciële organisaties.

Ik wil ooit nog… naar IJsland om daar o.a. het noorderlicht te zien.

Richard Walraven

Senior Consultant, specialist in teamverbetering en CRM

Crew Resource Management

Stel een vraag aan Richard Walraven

Met mijn aanpak maak ik snel een analyse om de knelpunten duidelijk te maken en hierover helder te communiceren. Ik neem het team mee in de eerste stappen van professionele teamontwikkeling.

Met mijn aanpak maak ik snel een analyse om de knelpunten duidelijk te maken en hierover helder te communiceren. Ik neem het team mee in de eerste stappen van professionele teamontwikkeling.

“Zijn aanpak is uniek en scherp, confronterend en verbindend, vol humor en altijd doelgericht op het verbeteren van de teamprestaties vanuit verkregen inzichten. Door zijn jarenlange ervaring staat hij garant voor kennis van zaken, effectieve aanpak, betrokkenheid en successen.”

Emma de Bie

Processpecialist

Procesmanagement, Omgevingswet

Stel een vraag aan Emma de Bie

Als verbindende factor richt ik mij tot de verschillende stakeholders, om gezamenlijk het proces te optimaliseren. Door overzicht en een creatieve inslag realiseer ik rust en verandering wat op korte en lange termijn impact maakt binnen organisaties. Dit doen we samen.

Je vindt mij vaak in gesprek, een belangrijke factor binnen proces- en verandermanagement. Als verbindende factor richt ik mij tot de verschillende stakeholders, om gezamenlijk het proces te optimaliseren. Door overzicht en een creatieve inslag realiseer ik rust en verandering wat op korte en lange termijn impact maakt binnen organisaties. Dit doen we samen.

Nieuwsgierig, creatief, sociaal en doorpakker zijn eigenschappen die mij het best omschrijven. Ik word blij van aanpakken, samen met mensen te werken en het vinden van oplossingen op een creatieve manier. Door als luisterend oor te functioneren en de juiste vragen te stellen is het mogelijk om structuur te vinden en te creëren midden in het oog van de storm. Ik word blij van het helpen van mensen om hiermee de werk efficiëntie maar vooral ook het werkplezier te verhogen. De mix tussen een flinke dosis enthousiasme en een creatieve manier van werken nemen mensen mee!

Ik heb ervaring in de serious gaming branche, waar op een interactieve manier de benodigde verandering binnen de organisatie aan de man werd gebracht. Voornamelijk binnen de publieke sector. Mijn affiniteit ligt binnen vraagstukken met maatschappelijke thema’s die zowel impact hebben op de mens en zijn omgeving. Ik enthousiasmeer mensen zo, dat ze zelf een rol willen spelen in de verandering.

Ik wil ooit nog … een duurzame kledinglijn beginnen.

Daan Hoets

Processpecialist

Procesmanagement

Stel een vraag aan Daan Hoets

Met een diverse achtergrond heb ik een scherp oog ontwikkeld voor klantwaarde en procesoptimalisatie. Ik gebruik humor en creativiteit en breng graag energie aan in een nieuwe werkomgevingen. Ooit deed ik dat in de keuken en nu als veranderaar in allerlei organisaties.

Vanuit een gevarieerde achtergrond heb ik een scherp oog ontwikkeld voor klantwaarde en procesoptimalisatie. Met humor en creativiteit breng ik graag energie aan in een nieuwe werkomgevingen. Ooit deed ik dat in de keuken en nu als veranderaar in allerlei organisaties.

Met mijn analytisch vermogen en het stellen van de juiste vragen, ben ik in staat om uit een grote hoeveelheid informatie snel de juiste conclusies te trekken. Ik ga doelgericht en oplossingsgericht te werk, en ben goed in staat om vanuit verschillende invalshoeken naar een vraagstuk te kijken. Energie krijg ik van samenwerken met andere professionals in alle lagen van de organisatie. Door mijn sociale karakter, positieve en daadkrachtige houding, lever ik snel toegevoegde waarde aan in een projectomgeving.

Ooit wil ik nog mijn eigen bistro openen en een ultramarathon rennen.

Simone Choi

Processpecialist

Procesmanagement

Stel een vraag aan Simone Choi

Als nieuwsgierige en enthousiaste processpecialist ondersteun ik organisaties met het in kaart brengen en optimaliseren van de werkbaarheid van processen.

Opdrachten pak ik creatief, gedreven en resultaatgericht aan. Zo werk ik intensief met de mensen van de organisatie om als collectief een gewenst resultaat te realiseren.

Ik heb vooral ervaring opgedaan binnen de bancaire sector. Hier heb ik mij zowel gefocust op de financiële dienstverlening voor internationale klanten en het analysen van de werkprocessen. Mede daardoor heb ik kunnen inzien hoe belangrijk processen zijn voor de werkbaarheid van de medewerkers. Tezamen met mijn studie achtergrond in Cultuur en Organisatie Management zal ik bij het realiseren van duurzaam resultaat als processpecialist daarom de verbinding leggen tussen organisatie, processen en medewerkers.

Ik wil ooit nog… backpacken in Azië.

Maaike van der Scheer

Processpecialist

Procesmanagement, Sturing, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Maaike van der Scheer

Met de uitdaging voor ogen in kleine stappen mensen bewegen tot grootse resultaten; daar ga ik voor!

Ik vertaal graag abstracte vraagstukken, concepten of problemen in concrete resultaten of oplossingen.

Efficiënt project- en procesmanagement zijn daarbij voor mij de sleutel. Dat betekent niet alleen dat ik kies voor een gestructureerde aanpak met heldere, meetbare doelen. Het betekent ook dat ik help te enthousiasmeren, te betrekken en te verbinden. Daarvoor heb ik een goed gevulde gereedschapskist, stevig gebaseerd op LEAN.

Ik heb een scherp analytisch vermogen, geloof in een pragmatische aanpak en heb een rotsvast vertrouwen in mensen. Pas als er urgentie en energie ontstaat, komen we écht vooruit! En plezier mag daarbij wat mij betreft zeker niet ontbreken.

Noem gemeenten en sociaal domein en je hebt een groot deel van mijn loopbaan te pakken. In de afgelopen jaren heb ik mijn blik verder verbreed en ben ik mij binnen de overheid bezig gaan houden met allerlei vraagstukken die de bedrijfsvoering raken: Van de implementatie van de Wet Open Overheid of de Omgevingswet tot de doorontwikkeling van proces- en risicomanagement of hybride werken.

Ooit wil ik nog… het noorderlicht zien vanaf een hondenslee.

Vincent Damen

Partner + Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Ketenregie, Gedragsvoorkeuren, Datagedreven werken, Omgevingswet, Design Thinking, Simulaties en games, RPA, Common Ground, Sturing

Stel een vraag aan Vincent Damen

Voor mij is het een uitdaging om opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen, zoals het verbeteren van dienstverlening, het realiseren van efficiëntere processen en het implementeren & voldoen aan wet- of regelgeving. Daarbij ben ik gespecialiseerd in vraagstukken waarin proces, techniek en het begeleiden van verandertrajecten samen komen.

Ik heb zowel projecten uitgevoerd binnen de private als publieke sector. Die combinatie van omgevingen maakt het leuk, uitwisselend en uitdagend, zowel voor mijzelf als voor opdrachtgevers die er voordeel van hebben dat ik ervaringen uit verschillende branches kan inbrengen. Opdrachtgevers omschrijven mij als gedreven, analytisch sterk, doortastend en pragmatisch.

Binnen De Processpecialisten ben ik als proceseigenaar Commercie eindverantwoordelijk voor onze commerciële activiteiten; van marketing & acquisitie tot aan propositieontwikkeling en het uitvoeren van opdrachten. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Vanuit die rol ben ik continu bezig hoe wij vanuit vraagstellingen van onze opdrachtgevers de juiste mensen en dienstverlening kunnen inzetten om onze opdrachtgevers te helpen om als beste te presteren.

Ik wil ooit nog … de UTMB lopen; een ultra trailrun van 170km rondom de Mont Blanc

Tim Veldt

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Datagedreven werken, RPA

Stel een vraag aan Tim Veldt

Binnen mijn werk ga ik graag een stap verder om met collega’s mee te denken en mijn kennis te delen. Ik ben tevreden wanneer ik aan het einde van de dag iets heb geleerd, een stap verder ben en bovendien plezier heb kunnen maken.

Nieuwsgierig, analytisch en creatief. Deze drie eigenschappen maken van mij een inventieve Processpecialist en collega. Ik krijg veel energie van het werken aan complexe uitdagingen. Het liefst door hierbinnen juist de simpelste oplossingen te vinden. Mijn brede enthousiasme en interesse focust zich met name op de digitalisering binnen de wereld van processen. Dit loopt van RPA tot de implementatie van een MS Office omgeving.

In het verleden heb ik binnen de financiële sector gewerkt. Hier heb ik mij beziggehouden met het aanscherpen van processen voor het klantonderzoek binnen de bank.

Vervolgens ben ik een Processpecialist geworden. Ik heb hier op gemeentelijk niveau de implementatie van een nieuw systeem begeleid. Daarnaast ben ik binnen een Waterbeheerder actief als coach om processen uit te werken en de juiste sturing te implementeren om zo een procesgerichte organisatie op te zetten.

Ik wil ooit nog .. Oost-Europa verkennen, Door het zuiden van Afrika reizen, Iets goeds betekenen voor milieu en mens, Een boek schrijven.