Home » Trainingen

De Processpecialisten zijn een autoriteit in procesmanagement en ketenregie. We kennen de trends en dragen bij aan de ontwikkeling van het vakgebied. Die kennis delen we graag met u. Daar leren we zelf ook weer van.

Benieuwd wat er op de agenda staat? Bekijk het hier.

MEEDOEN

Er staan geen trainingen gepland.

AL ONZE TRAININGEN

ZAKELIJK TEKENEN

Soms zijn woorden niet genoeg. Een verhaal helder overbrengen is een kunst. Het betrekken van de mensen bij het verhaal is dit ook. Wie gebruik maakt van beeldtaal slaat twee vliegen in één klap. Zakelijk tekenen is hiervoor de oplossing.

DESIGN PROCES TRAINING

Bent u ook op zoek naar een aanpak die u in staat stelt beter aan te sluiten bij de wensen van uw klant? Wilt u dat de beleving van uw dienstverlening naadloos aansluit bij de inrichting van uw organisatie? Dan is deze tweedaagse training echt iets voor u!

RESULTAATGERICHT STUREN

Sturing in organisaties: dit gaat om processen, systemen, en gedrag. In deze training wisselen theorie en zelf aan de slag met opdrachten elkaar af. Het kunnen inzetten van praktische handvatten staat centraal. Na afloop bent u in staat het gesprek over sturing aan te gaan en de eerste stappen te zetten om die sturing in te richten.