Home » Trainingen

De Processpecialisten zijn een autoriteit in procesmanagement en ketenregie. We kennen de trends en dragen bij aan de ontwikkeling van het vakgebied. Die kennis delen we graag met u. Daar leren we zelf ook weer van.

Benieuwd wat er op de agenda staat? Bekijk het hier.

MEEDOEN

29 juni 2022

Themabijeenkomst ‘de opgaven van de toekomst vragen procesgericht sturen’

De Processpecialisten organiseren een inspiratiesessie voor woningcorporaties. Hoe kun je een voorspelbare, betrouwbare partner zijn en tegelijkertijd wendbaar blijven – of worden?


22 september 2022

Training ‘Resultaatgericht Sturen’

Theorie en praktijkvoorbeelden wisselen elkaar af in deze interactieve training, waarbij de trainers van De Processpecialisten hun ervaringen delen over het werkend krijgen van processturing.


Crew Resource Management

26 september 2022

Training ‘Crew Resource Management’

Teamwork is essentieel voor een goede en veilige werkomgeving. In deze training wordt het teambewustzijn en lerend vermogen gestimuleerd.AL ONZE TRAININGEN

ZAKELIJK TEKENEN

Soms zijn woorden niet genoeg. Een verhaal helder overbrengen is een kunst. Het betrekken van de mensen bij het verhaal is dit ook. Wie gebruik maakt van beeldtaal slaat twee vliegen in één klap. Zakelijk tekenen is hiervoor de oplossing.

DESIGN PROCES TRAINING

Bent u ook op zoek naar een aanpak die u in staat stelt beter aan te sluiten bij de wensen van uw klant? Wilt u dat de beleving van uw dienstverlening naadloos aansluit bij de inrichting van uw organisatie? Dan is deze tweedaagse training echt iets voor u!

RESULTAATGERICHT STUREN

Sturing in organisaties: dit gaat om processen, systemen, en gedrag. In deze training wisselen theorie en zelf aan de slag met opdrachten elkaar af. Het kunnen inzetten van praktische handvatten staat centraal. Na afloop bent u in staat het gesprek over sturing aan te gaan en de eerste stappen te zetten om die sturing in te richten.

Crew Resource Management

CREW RESOURCE MANAGEMENT

Teamwork is essentieel voor een goede, gestructureerde en veilige werkomgeving. In deze training wordt het teambewustzijn en lerend vermogen gestimuleerd om zo de effectieve en professionele samenwerking te vergroten. Centraal hierbij staat het gebruik van de full motion Boeing 737-800 simulator.