Home » Onze aanpak

De Processpecialisten helpen u procesgericht te werken, zodat uw klanten en collega’s meer verbinding en voldoening ervaren en u makkelijker kunt sturen op uw doelen. We zijn specialisten op het gebied van Procesmanagement en ketenregie, Design Thinking, Datagedreven werken, Verandermanagement, HR en Simulaties en games.

ONZE AANPAK

Geen Processpecialist is hetzelfde, maar onze aanpak is direct herkenbaar: eigenzinnig, gedreven en verbindend. Geen abstracte rapporten of dikke handboeken: we maken het verschil met onze spraakmakende werkvormen en praktische aanpak. Zo maken we complexe materie behapbaar. Buiten bestaande kaders ontstaan baanbrekende ideeën.

Per opdracht bepalen we wat er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. We doen wat nodig is en zien wat haalbaar is, op een manier die aansluit bij uw organisatie. We weten dat er niet één oplossing past op iedere situatie.

SAMENWERKEN MET DE PROCESSPECIALISTEN

Samenwerken met De Processpecialisten geeft energie. We brengen logica en consistentie aan in proces, gedrag en systeem. Uitdagingen gaan we niet uit de weg. We komen tot de kern en we communiceren helder. Na een samenwerking met De Processpecialisten heeft iedereen het doel weer helder voor ogen. Klantwaarde komt weer voorop te staan.

In onze opdrachten zorgen we voor verbinding: tussen organisaties en hun klanten, tussen verschillende teams, tussen verschillende lagen van de organisatie. We maken snel contact en zorgen voor plezier in de samenwerking. Door actieve werkvormen betrekken we mensen in het veranderproces. Werken aan processen is leuk!

We geven mensen vaardigheden en hulpmiddelen in handen, zodat zij zelf hun organisatie verder kunnen versterken. We delen onze kennis en ervaring graag: we geven eerst het goede voorbeeld, daarna doen we het samen en ten slotte helpen we u om het zelf te doen. Zo kan uw organisatie continu inspelen op veranderende behoeften van uw klanten en constant van waarde blijven.

ERVARINGEN