Home » Agenda

De Processpecialisten zijn altijd in beweging en vol energie. We staan bekend om onze spraakmakende en energieke werkvormen, waaronder zeker ook onze trainingen en andere events.

Benieuwd wat er op de agenda staat? Bekijk het hier.

AGENDA

23 juni 2022

Week van de dienstverlening – Webinar ‘Snellere en betere afhandeling van Kwijtscheldingsverzoeken in Hilversum’

De inzet van Robotic Process Automation (RPA) kan grote voordelen opleveren, zo ook voor het afhandelen van Kwijtscheldingsverzoeken.

28 juni 2022

Wat wordt er straks anders voor de toezichthouder binnen het T&H-proces voor de omgevingsvergunning en in het kader van de Wkb?

Tijdens deze bijeenkomst wordt er een toelichting gegeven op het werkende proces “toezicht en handhaving”, inclusief de relevante processtappen in het Wkb proces.

29 juni 2022

Themabijeenkomst ‘de opgaven van de toekomst vragen procesgericht sturen’

De Processpecialisten organiseren een inspiratiesessie voor woningcorporaties. Hoe kun je een voorspelbare, betrouwbare partner zijn en tegelijkertijd wendbaar blijven – of worden?

22 september 2022

Training ‘Resultaatgericht Sturen’

Theorie en praktijkvoorbeelden wisselen elkaar af in deze interactieve training, waarbij de trainers van De Processpecialisten hun ervaringen delen over het werkend krijgen van processturing.

Crew Resource Management

26 september 2022

Training ‘Crew Resource Management’

Teamwork is essentieel voor een goede en veilige werkomgeving. In deze training wordt het teambewustzijn en lerend vermogen gestimuleerd.