Home » Agenda

De Processpecialisten zijn altijd in beweging en vol energie. We staan bekend om onze spraakmakende en energieke werkvormen, waaronder zeker ook onze trainingen en andere events.

Benieuwd wat er op de agenda staat? Bekijk het hier.

AGENDA

14 mei 2024

Hoe stel ik een goed proces op?

‘Hoe stel je een goed proces op?’ Deze vraag pakt Jeroen Stam op tijdens de webinar op 14 mei. Om 10:00 uur neemt hij je mee in de waarom en hoe van processen. Hij duidt het belang van in kaart brengen van de huidige situatie en gewenste situatie. Van BPMN tot VSM tot laagjesmodel, alles wat je nodig hebt om processen goed in kaart te brengen.

24 mei 2024

TRAINING ‘ZAKELIJK TEKENEN’

In deze training krijgt u het vertrouwen om de stift op te pakken en te gaan tekenen in een zakelijke omgeving.

27 mei 2024

PROCESFESTIVAL

Ben je geïnteresseerd in praktijkvoorbeelden, tips en nieuwe inzichten op het gebied van procesmanagement, ketenregie, service design en verandermanagement? Dan nodigen we je van harte uit voor het Procesfestival op maandag 27 mei 2024 van 11:00 – 17:15 uur in de Rijtuigenloods te Amersfoort met aansluitend een borrel.

05 juni 2024

Procesrollen

Tijdens de webinar op 5 juni gaat Wilbert Koenen dieper in op procesrollen. Om 10:00 uur trappen we af met de waarom en hoe van procesrollen. Welke zijn er, welke heb je nodig om je proces goed werkend te krijgen en te houden?

13 juni 2024

TRAINING ‘SERVICE DESIGN’

Deze training laat u op praktische wijze zelf ervaren hoe de klantbeleving en de dienstverleningsprocessen elkaar nog meer kunnen versterken!

20 juni 2024

MASTERCLASS ‘PRAKTISCH PROCESMANAGEMENT’

Theorie en simulaties wisselen elkaar af in deze interactieve training, waarbij de trainers van De Processpecialisten hun ervaringen delen over het praktisch toepassen van procesmanagement.

13 september 2024

TRAINING ‘ZAKELIJK TEKENEN’

In deze training krijgt u het vertrouwen om de stift op te pakken en te gaan tekenen in een zakelijke omgeving.