Home » Agenda

De Processpecialisten zijn altijd in beweging en vol energie. We staan bekend om onze spraakmakende en energieke werkvormen, waaronder zeker ook onze trainingen en andere events.

Benieuwd wat er op de agenda staat? Bekijk het hier.

AGENDA

22 september 2023

TRAINING ‘ZAKELIJK TEKENEN’

In deze training krijgt u het vertrouwen om de stift op te pakken en te gaan tekenen in een zakelijke omgeving.

11 oktober 2023

Processen gaan pas werken als mensen er vorm aan geven

Om een proces dat ontworpen of verbeterd is echt werkend te krijgen is het nodig dat medewerkers over de juiste kennis en vaardigheden bezitten om hun rol te kunnen vervullen. Dit is vaak onderbelicht. Zo wordt in de werving om een ‘duizendpoot’ gevraagd (“iemand met een helicopterview en oog heeft voor detail”) en worden vaardigheden vaak in algemeenheden geformuleerd (“communicatief sterk”). Uit onderzoek blijkt dat de kosten van een mismatch tussen de rol en de persoon kunnen oplopen tot 90.000 euro. Dit is zonde.

01 november 2023

Van knellende klantwaarden naar knallende klantwaarden

Als ondernemer wil je onderscheidend zijn en iets toevoegen aan de markt. Wat maakt je uniek? Je product, de manier waarop je iets produceert? Dat je alles in eigen beheer doet? Of juist de service richting je klanten? Allemaal vragen waar je antwoord op moet hebben als je als ondernemer iets in de markt wilt zetten. Doelen en ambities zijn essentieel om de organisatie te richten en vervolgstappen te maken. Het is echter ook van belang dat je, via het benoemen van je kernwaarden en het type dienstverlening dat je als organisatie wenst te realiseren, aandacht geeft aan processen en procedures. Alleen op deze wijze kun je je strategie tot uiting brengen.

10 november 2023

TRAINING ‘ZAKELIJK TEKENEN’

In deze training krijgt u het vertrouwen om de stift op te pakken en te gaan tekenen in een zakelijke omgeving.