Erika Pors is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Erika Pors

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Erika Pors

Ik ben gedreven en betrokken: een “mensenmens”, in staat om door mijn openheid te verbinden en met mijn enthousiasme te motiveren. Nieuwsgierig en leergierig geniet ik van nieuwe, uitdagende vraagstukken. Die pak ik met passie en doelgericht aan: ik neem initiatief, deel mijn visie, bewaar overzicht en ben ervan overtuigd dat we de beste resultaten samen bereiken.

Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een brede interesse en vind het belangrijk om – al is het een klein beetje – bij te dragen aan een mooiere wereld. Die combinatie van analytisch vermogen, resultaatgerichtheid en betrokkenheid zet ik in als consultant bij De Processpecialisten. Ik houd me vooral bezig met procesoptimalisatie en verandermanagement. Met mijn kritische blik geef ik graag de aanzet voor procesverbetering. Ervan overtuigd dat de beste resultaten samen bereikt worden, ga ik graag met groepen aan de slag in brainstorms, workshops en implementatiesessies. Je kunt van mij altijd een gedegen voorbereiding verwachten en een strakke uitvoering.

Na een aantal jaren in de financiële dienstverlening heb ik vanuit De Processpecialisten veel opdrachten gedaan binnen de overheid. Ik vind het belangrijk om (proces)veranderingen niet alleen te bedenken en zo papieren tijgers te creëren, maar ze ook handen en voeten te geven. De voordoen, samen doen, zelf doen methodiek van De Processpecialisten is mij op het lijf geschreven: ik vind het fantastisch om mensen op te leiden en mezelf op die manier overbodig te maken. Want blijvende verandering kunnen we alleen met elkaar realiseren. En niet zonder een gezonde dosis humor.

Ik wil ooit nog… een trektocht maken door de Rocky Mountains.

NIEUWS-ARTIKELEN