Home » Onze partners

De Processpecialisten geloven in de kracht van samenwerken om tot oplossingen te komen. Met onze opdrachtgevers natuurlijk, maar zeker ook met partners. Samen met onze partners kunnen we doen wat nodig is zodat processen en verandering ook in de toekomst blijven werken. Het geheel is meer dan de som der delen.

ONZE PARTNERS

MAVIM

“Mavim levert gebruiksvriendelijke software die inzicht biedt in bedrijfsprocessen, kansen voor innovatie zichtbaar maakt en zorgt voor een efficiënte verwerking van informatie. Als Mavim-partner, bieden De Processpecialisten de kennis en frameworks die bijdragen aan een optimale toepassing en implementatie van Mavim, denk aan het ‘Procesmanagement Framework’ en het ‘Omgevingswet Framework’. Deze frameworks en kennis, in combinatie met het geavanceerde platform van Mavim, stelt organisaties in staat om doelmatig verbeteringen aan te brengen aan de werkprocessen met inachtneming van alle wet- en regelgeving. Zo kunnen organisaties zich staande kunnen houden in de snel veranderende wereld.”

ValueBlue

“BlueDolphin is het enterprise architectuur platform dat organisaties helpt om de digitale transformatie te plannen, samen te werken in de strategie en uitvoering en alle processen te managen op basis van realtime inzichten in data. Om flexibiliteit te bereiken en kwaliteit te waarborgen moeten organisaties hun processen definiëren en documenteren. Maar ook de vraag hoe de processen bijdragen bij aan de doelen en strategieën van de organisatie? En wat is het verband tussen deze processen en applicaties en data? Binnen de Business Proces Management solution hebben we de samenwerking gezocht met De Processpecialisten: zo bieden we niet alleen de juiste tool, maar ook het specialisme om processen in te richten en te verbeteren. ValueBlue en De Processpecialisten zijn hierin een uitstekende aanvulling op elkaar.”

Ciphix

“Ciphix' missie is om de robot uit de mens te halen. We unlocken het menselijk potentieel door middel van een AI-gedreven digital workforce. Met een geïntegreerde aanpak van RPA en AI ontwikkelen wij virtuele medewerkers voor ‘s werelds leidende organisaties. Wij volgen de technologische ontwikkelingen nauwlettend, zodat wij onze klanten optimaal kunnen faciliteren in hun digital workforce journey. Ciphix investeert sterk in lange termijn partnerships met zowel onze klanten als (software-) partners. Het partnership met De Processpecialisten is daar een goed voorbeeld van: samen met hen maken we duurzame state of the art intelligente automatiseringsoplossingen mogelijk.”

Unlocking Digital logo

Unlocking Digital

“Unlocking Digital is dé organisatie die Digitale Transformatie handen en voeten geeft. We ontwikkelen digitale medewerkers met behulp van Robotic Process Automation (RPA), Kunstmatige Intelligentie (AI) en Slimme Chatbots (Conversational AI). We hebben ruim ervaring in het ontwerpen van werkdruk verlagende en werkplezier verhogende oplossingen die ervoor zorgen dat de mensen in een organisatie nooit meer saai, repetitief administratief werk hoeven te doen.

De samenwerking met De Processpecialsten is perfect omdat procesinnovatie door Unlocking Digitale een digitale injectie krijgt. 1 + 1 = 3! De Processpecialisten weten alles van procesinnovatie en verandermanagement: Mens, Proces en Digitaal komen zo op de juiste manier bij elkaar om maximale waarde toe te voegen voor mens en organisatie.”