Home » Ons team

Wij zijn De Processpecialisten. Een team van gedreven individuen met een duidelijke eigenzinnigheid.

Geen Processpecialist is hetzelfde, maar onze aanpak is direct herkenbaar. We delen een verzameling instrumenten, methodes en beproefde werkvormen.

MAAK KENNIS MET ONZE SPECIALISTEN

Abe Borsjes is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Abe Borsje

Processpecialist

Ik houd opdrachtgevers graag een spiegel voor in verandertrajecten. Mijn motto hierbij is: laten we het eerst makkelijker maken, we kunnen het later altijd weer ingewikkeld maken. Mijn ervaring heb ik opgedaan in zowel de publieke als private sector. Bij opdrachtgevers werk ik samen met directie, management en medewerkers om door middel van procesmanagement de klant beter te bedienen.

Arnaud Wullings

Processpecialist

Met een open blik, een dosis nieuwsgierigheid en enthousiasme weet ik bij opdrachtgevers snel tot de kern te komen. Vervolgens werken we samen stap voor stap aan het inzichtelijk maken, verbeteren en duiden van processen. Het van elkaar leren vind ik elke keer weer een mooi onderdeel van het hele proces.

Coen van Lierop is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Coen van Lierop

Processpecialist

In mijn aanpak ben ik helder over wat ik wel of niet kan bieden. Het draait bij mij om contact met mensen en het verbinden van mensen. Ik doe mijn werk zo goed mogelijk en de klant bepaalt of dat goed genoeg is.

Daan Hoets

Processpecialist

Met een diverse achtergrond heb ik een scherp oog ontwikkeld voor klantwaarde en procesoptimalisatie. Ik gebruik humor en creativiteit en breng graag energie aan in een nieuwe werkomgevingen. Ooit deed ik dat in de keuken en nu als veranderaar in allerlei organisaties.

Edith Boschman is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Edith Boschman

Processpecialist

Met een sterke focus op kwaliteit help ik organisaties om slimmer en efficiënter te werken. Ik heb veel ervaring met procesverbeteringen en procesgericht werken en help organisaties graag om procesmanagement op een structurele manier op te zetten.

Ellen Zwiers is Processpecialist bij De Processpecialisten: Omgevingswet

Ellen Zwiers

Processpecialist

Ik hou mij in de opdrachten die ik uitvoer veel bezig met het, samen met medewerkers, in kaart brengen van verschillende processen en daarbij het benoemen van verbeterpotentieel. Daarnaast geef ik ook trainingen “procesgericht werken”. Naast mijn kennis en ervaring op het gebied van procesmanagement heb ik ook inhoudelijk veel kennis van de wetgeving rondom de fysieke leefomgeving, waarbij de Omgevingswet en de Wkb momenteel erg actueel zijn.

Emma de Bie

Processpecialist

Als verbindende factor richt ik mij tot de verschillende stakeholders, om gezamenlijk het proces te optimaliseren. Door overzicht en een creatieve inslag realiseer ik rust en verandering wat op korte en lange termijn impact maakt binnen organisaties. Dit doen we samen.

Emma Leufkens is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Emma Leufkens

Processpecialist

Ik ben een enthousiaste Processpecialist die zich graag in het oog van de storm begeeft. Ik begeleid projecten op een energieke manier waarbij ik altijd in verbinding sta met mijn omgeving. Het her-vormgeven van lopende procesessen en manieren van werken geeft me veel energie; vaak vinden mensen zichzelf opnieuw uit.

Erik de Jong is Processpecialist bij De Processpecialisten: verandermanagement

Erik de Jong

Processpecialist

Ik laat betrokkenen met een frisse blik kijken naar taaie, complexe uitdagingen. Samen komen we stapsgewijs tot grensverleggende oplossingen, die in beweging zetten en blijvend verschil maken. De procesmatige èn menskant breng ik visueel in kaart, waarna we in co-creatie tot een integrale aanpak komen. Vroege praktijktesten tonen de impact en creëren draagvlak.

Erik Steketee is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Erik F. Steketee

Processpecialist

Ik vind het leuk om met klanten een doorbraak te bereiken en maatschappelijke problemen weer stuurbaar te krijgen door ketenmanagement. Of door de principes van logistiek en procesmanagement toe te passen en organisaties slimmer te laten werken: professionals zijn weer aan het echte werk, managers sturen op daar waar het om gaat. En dat gebeurt met workshops of processimulaties, als de logica weer de overhand krijgt over de problemen en hectiek van alledag.

Erika Pors is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Erika Pors

Processpecialist

Ik ben gedreven en betrokken: een “mensenmens”, in staat om door mijn openheid te verbinden en met mijn enthousiasme te motiveren. Nieuwsgierig en leergierig geniet ik van nieuwe, uitdagende vraagstukken. Die pak ik met passie en doelgericht aan: ik neem initiatief, deel mijn visie, bewaar overzicht en ben ervan overtuigd dat we de beste resultaten samen bereiken.

Fleur Hermes is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Fleur Hermes

Processpecialist

Enthousiast, scherp en nieuwsgierig grijp ik nieuwe uitdagingen met beide handen aan. Ik help organisaties processen in kaart te brengen en te optimaliseren. Dit doe ik met aandacht voor de uiteindelijke toepassing en implementatie hiervan. Vanuit heldere processen kan de verandering plaatsvinden naar een klantgerichte organisatie waarin mens en proces elkaar versterken.

Gaby Oosterhuis

Processpecialist

Ik ben een gedreven processpecialist gericht op de beleving van klanten en het optimaliseren van processen. Ik breng niet alleen kennis, maar ook een proactieve en energieke benadering van consultancy. Mijn vermogen om snel inzicht te krijgen in complexe situaties, gecombineerd met mijn resultaatgerichtheid, maakt mij de ideale consultant voor organisaties die streven naar effectieve procesoptimalisatie en verandermanagement.

Iris Lindeboom is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Iris Lindeboom

Processpecialist

De wereld wordt telkens complexer. En van die complexiteit word ik blij! Ik help organisaties in te spelen op veranderingen en wendbaar te blijven. Mijn aanpak kenmerkt zich door voordoen, samen doen, zelf doen. Ik streef ernaar om een blijvende impact achter te laten.

Jasper Boomgaarden

Jasper Boomgaarden

Processpecialist

Dankzij mijn achtergrond in verandermanagement, bedrijfseconomie en psychologie ben ik breed inzetbaar. Binnen het domein van procesmanagement komen deze drie onderwerpen perfect samen.

Jeroen Stam is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Jeroen Stam

Partner + Processpecialist

Ik ben een bevlogen Processpecialist. Of de aanleiding nu een maatschappelijke trend is of een wetswijziging, een opdracht vanuit de politiek of de intrinsieke behoefte om te verbeteren: ik richt me op het richten en werkend krijgen van een organisatie.

Jeroen Memelink

Jeroen Memelink

Processpecialist

In alles wat ik doe, draait het om processen en de menselijke factor daarin. Met een analytische blik duik ik in complexe vraagstukken, maar altijd met een hands-on aanpak. Voor mij is het belangrijk om dingen helder en begrijpelijk te maken, zodat iedereen de essentie begrijpt en zich erin kan vinden.

Jeroen van der Werff is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Jeroen van der Werff

Processpecialist

Ik hou mij bezig met het optimaliseren van de communicatie binnen organisaties. Dit ter bevordering van de informatiestromen maar ook om een vertrouwde en vrije cultuur te creëren binnen een organisatie. Dat alles met uiteindelijk als hoofddoel het verbeteren van de klantervaring.

Julia van Veen

Processpecialist

Als verbindende processpecialist focus ik mij op het samen inrichten en implementeren van procesverbeteringen. Ik zet graag mijn creativiteit in om teams te verrassen en te enthousiasmeren. Door teams in beweging te brengen, zorg ik dat zij ook in hun kracht staan om duurzame verandering te realiseren.

Josette Lieste is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Josette Lieste

Processpecialist

Ik ben een enthousiaste en energieke Processpecialist die met een frisse blik een organisatie binnenstapt. Met een kritische blik en een gezonde dosis nieuwsgierigheid leer ik nieuwe omgevingen snel kennen en inspireer ik anderen om met een andere bril naar bestaande zaken te kijken. Voor mij staat de verbinding met en tussen mensen centraal. Samen komen we verder, vinden we de beste oplossingen en blijven we elkaar uitdagen en inspireren.

Kirsten Bot

Processpecialist

In mijn werk hou ik mij bezig met het analyseren, in kaart brengen en optimaliseren van processen. Ik help organisaties om op een andere en efficiëntere manier te werken. Hierbij is een open en prettige werkrelatie met de klant voor mij belangrijk, want we doen dit samen.

Nico Jorna

Nico Jorna

Processpecialist

In mijn werk ben ik altijd bezig met vooruitgang. Stilstand is immers achteruitgang. Soms wordt deze vooruitgang belemmerd door diverse ‘problemen’. Problemen zijn in mijn ogen altijd uitdagingen en ik ga graag samen deze uitdagingen aan.

Linda van Vechgel is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Linda van Vechgel

Processpecialist

Waarde toevoegen is een belangrijke drijfveer voor mij. Ik ga altijd op zoek naar verbeterkansen en help organisaties bij het optimaliseren van processen.

Maaike van der Scheer

Processpecialist

Met de uitdaging voor ogen in kleine stappen mensen bewegen tot grootse resultaten; daar ga ik voor!

Maartje Min is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Maartje Min

Processpecialist

Als sociaal psycholoog richt ik mij op proces- en verandermanagement met oog voor de menselijke kant. Ik ga samen met de verschillende stakeholders op zoek naar de vraag: ‘Wat kan er beter?’. Vanuit inzicht en overzicht, met creativiteit en een pragmatische inslag realiseer ik doorbraken voor organisatie, systemen en gedrag.

Mariska Beets is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Mariska Beets

Processpecialist

Altijd vrolijk, geïnteresseerd en gedreven typeert mij als Processpecialist. Ik weet snel mijn weg binnen verschillende organisaties te vinden en ben sociaal flexibel in het opdoen van nieuwe contacten. Ik kijk verder dan alleen de opdracht en zorg voor verbinding binnen en buiten teams.

Maureen Smeets is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Maureen Smeets

Processpecialist

Ik heb veel ervaring met het beschrijven, verbeteren en implementeren van processen in complexe organisatiestructuren. Hierdoor heb ik een goed gevoel voor verhoudingen binnen organisaties ontwikkeld. Samenwerking staat altijd centraal in mijn aanpak.

Michelle  de Groot is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Michelle van den Elzen

Processpecialist

Ik ben enthousiast, betrokken, leergierig en slagvaardig. Deze eigenschappen maken mij dan ook een ware Processpecialist. Ik ben in staat kritische vragen te stellen en daarin verbinding te blijven maken met mijn omgeving.

Mirusca Ible is Processpecialist bij De Processpecialisten

Mirusca Ible

Fabriekschef

Ik ben de Fabriekschef van onze ProcesFabriek in Amsterdam. Ik zorg dat onze administratie op orde is en leidt alle klantbijeenkomsten in de ProcesFabriek in goede banen.

Nienke Holzmann

Processpecialist

Verander- en procesmanagement voor en mét mensen, daar word ik blij van. Mijn werkstijl is faciliterend en verwelkomend met een gezonde dosis enthousiasme, lef en energie. Ik streef ernaar te verbinden en ervoor te zorgen dat iedereen zich gehoord en betrokken voelt bij het project en het eindresultaat.

Philippe van Hees is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Philippe van Hees

Partner + Processpecialist

Ik ben initiatiefnemer van De Processpecialisten. We zijn een adviesbureau op het gebied van procesinrichting en -verbetering waarin vitaliteit en het creëren van dynamiek en energie in bedrijfsprocessen en -ketens centraal staan.

Richard Walraven

Senior Consultant, specialist in teamverbetering en CRM

Met mijn aanpak maak ik snel een analyse om de knelpunten duidelijk te maken en hierover helder te communiceren. Ik neem het team mee in de eerste stappen van professionele teamontwikkeling.

Rahul Timar is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Rahul Timar

Processpecialist

Door 'changing the business' ondersteun ik graag gedreven managers in het continu verbeteren van hun 'running the business'. Alhoewel ik kan genieten van een projectmatige aanpak haal ik mijn werkpassie uit succesvolle overdrachten naar de lijn.

Roderick Willemen

Processpecialist

Ik ben een betrokken, enthousiaste en nieuwsgierige processpecialist. Ik richt mij op het in kaart brengen van processen en verbeteringen met oog voor de wisselwerking tussen mens, systeem en proces. Door mijn proactieve en energieke houding krijg ik medewerkers van allerlei niveaus mee om met plezier processen te onderzoeken.

Rienk de Weerd

Processpecialist

Als processpecialist pluis ik graag complexe problemen uit en breng ideeën samen tot werkende oplossingen. En hoewel ik me gemakkelijk in serieuze onderwerpen vastbijt, is een dag pas compleet als we ook met elkaar lol hebben gemaakt.

Roel Beurskens is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Roel Beurskens

Processpecialist

Mijn missie is organisaties beter te maken door mensen te helpen tot goede afspraken te komen, gericht op waarde voor de klant en ondersteund door technologie. #digitaalismensenwerk.

Roosmarijn Goosen

Roosmarijn Goosen

Processpecialist

Ik ben een processpecialist die graag met een goede portie enthousiasme en nuchterheid ervoor zorgt dat jouw probleem wordt opgelost. Het liefst zoek ik hierin de verbinding met mensen op om samen beter te worden.

Simone Choi

Processpecialist

Als nieuwsgierige en enthousiaste processpecialist ondersteun ik organisaties met het in kaart brengen en optimaliseren van de werkbaarheid van processen.

Thomas van Dorsten

Processpecialist

Als processpecialist verbind ik, en breng actief het beste in mensen naar boven. Mijn aanpak is pragmatisch, en met mijn gedreven enthousiasme zoek ik doelgericht naar hoe ik mensen kan stimuleren om tot een beter proces (resultaat) te komen.

Tim Veldt is Processpecialist bij De Processpcialisten: digitale procesinnovatie

Tim Veldt

Processpecialist

Binnen mijn werk ga ik graag een stap verder om met collega’s mee te denken en mijn kennis te delen. Ik ben tevreden wanneer ik aan het einde van de dag iets heb geleerd, een stap verder ben en bovendien plezier heb kunnen maken.

Vincent Damen is Processpecialist bij De Processpecialisten: verandermanagement

Vincent Damen

Partner + Processpecialist

Voor mij is het een uitdaging om opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen, zoals het verbeteren van dienstverlening, het realiseren van efficiëntere processen en het implementeren & voldoen aan wet- of regelgeving. Daarbij ben ik gespecialiseerd in vraagstukken waarin proces, techniek en het begeleiden van verandertrajecten samen komen.

Wilbert Koenen is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Wilbert Koenen

Processpecialist

Binnen mijn opdrachten help ik opdrachtgevers bij het realiseren van verbeteringen in complexe processen, waarbij de oplossing niet voor de hand ligt.

WE HELPEN ONZE
KLANTEN

ALS BESTE TE
PRESTEREN

WERKEN BIJ DE PROCESSPECIALISTEN

Werken bij De Processpecialisten betekent ondernemerschap, innovatie, uitbreiden van je 'comfort-zone' en elkaar versterken. Wij zijn consultants met een stevige basis in proces-, keten- en verandermanagement. Heb je interesse om ons team te versterken? Bekijk dan snel onze vacatures.