Mariska Beets is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Mariska Beets

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Omgevingswet, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Mariska Beets

Altijd vrolijk, geïnteresseerd en gedreven typeert mij als Processpecialist. Ik weet snel mijn weg binnen verschillende organisaties te vinden en ben sociaal flexibel in het opdoen van nieuwe contacten. Ik kijk verder dan alleen de opdracht en zorg voor verbinding binnen en buiten teams.

Als Processpecialist breng ik processen in kaart, fungeer ik als procesmanager, geef ik workshops over de Omgevingswet en verandermanagement en zet ik op een creatieve manier procesmanagement op de kaart. Ik neem dus veel verschillende rollen aan, maar allemaal met één gemeenschappelijke deler: processen.

Door mijn enthousiasme en sociale wendbaarheid heb ik een positief kritische aanpak, met de nadruk op verbinding. Een vrolijke frisse blik op procesgericht werken. Werken aan processen vindt men vaak niet het leukste onderdeel van de organisatie, maar dat probeer ik er wel van te maken. Met een Sokkenshow, het cijferspel, inchecken met gifjes en verschillende energizers geef ik kleur aan procesoverleggen. Het resultaat is dan niet alleen een goed vastgelegde processtructuur, maar door het creëren van een open en gezamenlijke cultuur ook meer verbinding in het team.

Ik wil ooit nog… mijn tweede Dan halen met Kyokushinkai karate.

NIEUWS-ARTIKELEN