Tim Veldt is Processpecialist bij De Processpcialisten: digitale procesinnovatie

Tim Veldt

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Datagedreven werken, RPA

Stel een vraag aan Tim Veldt

Binnen mijn werk ga ik graag een stap verder om met collega’s mee te denken en mijn kennis te delen. Ik ben tevreden wanneer ik aan het einde van de dag iets heb geleerd, een stap verder ben en bovendien plezier heb kunnen maken.

Nieuwsgierig, analytisch en creatief. Deze drie eigenschappen maken van mij een inventieve Processpecialist en collega. Ik krijg veel energie van het werken aan complexe uitdagingen. Het liefst door hierbinnen juist de simpelste oplossingen te vinden. Mijn brede enthousiasme en interesse focust zich met name op de digitalisering binnen de wereld van processen. Dit loopt van RPA tot de implementatie van een MS Office omgeving.

In het verleden heb ik binnen de financiële sector gewerkt. Hier heb ik mij beziggehouden met het aanscherpen van processen voor het klantonderzoek binnen de bank.

Vervolgens ben ik een Processpecialist geworden. Ik heb hier op gemeentelijk niveau de implementatie van een nieuw systeem begeleid. Daarnaast ben ik binnen een Waterbeheerder actief als coach om processen uit te werken en de juiste sturing te implementeren om zo een procesgerichte organisatie op te zetten.

Ik wil ooit nog .. Oost-Europa verkennen, Door het zuiden van Afrika reizen, Iets goeds betekenen voor milieu en mens, Een boek schrijven.

NIEUWS-ARTIKELEN