Home » Webinars

De Processpecialisten zijn specialisten in het inrichten, verbeteren en werkend krijgen van processen en ketens. We geloven in de kracht van samenwerken om tot oplossingen te komen. Onze kennis delen we dan ook graag. Kijk hier welke webinars er op de agenda staan. U kunt ook webinars terugkijken.

MEEDOEN

05 juni 2024

Procesrollen

Tijdens de webinar op 5 juni gaat Wilbert Koenen dieper in op procesrollen. Om 10:00 uur trappen we af met de waarom en hoe van procesrollen. Welke zijn er, welke heb je nodig om je proces goed werkend te krijgen en te houden?

TERUGKIJKEN

OVERDRACHT VAN DE PROGRAMMAORGANISATIE NAAR DE LIJN - IMPLEMENTATIE OMGEVINGSWET

Er is de afgelopen periode hard gewerkt aan de inrichting van Omgevingswetproof werkprocessen. De impact is helder en de acties voor implementatie zijn verdeeld. Klaar dus? Nee, nu begint het pas echt! De lijnorganisatie wordt nu verantwoordelijk voor het werkend krijgen en verder verbeteren van de processen. In dit webinar vertellen we hoe we dit aanpakken en komt ook een gemeente aan het woord.

Datum: kijk nu terug
Duur: 60 minuten

MANAGEMENT IN DE MATRIX

Waarom zorgt een matrixorganisatie vaak voor uitdagingen in de sturing? In ons 21-jarig bestaan zijn we veel van deze uitdagingen tegengekomen. In dit webinar geven we u handvatten voor succesvol management in een matrix.

Datum: kijk nu terug
Duur: 60 minuten

OMGEVINGSWET EN VERANDERMANAGEMENT

De impact van de Omgevingswet verschilt per rol en per individu. Dat betekent ook dat elk individu een ander verandertraject doorloopt. In dit webinar geven we u praktische tips om hier effectief mee om te gaan.

Datum: kijk nu terug
Duur: 50 minuten

DE KRACHT VAN ROBOTIC PROCESS AUTOMATION

Steeds meer organisaties zoeken naar mogelijkheden om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hierbij slimme technische oplossingen zoals Robotic Process Automation (RPA) voor in te zetten. Wilt u meer weten over de aanpak en voordelen van RPA? Bent uw nieuwsgierig naar hoe andere organisaties succesvol RPA toepassen? Zoekt u naar concrete handvatten om zelf met RPA aan de slag te gaan? Bekijk dan ons webinar ‘De kracht van Robotic Process Automation’.

Datum: kijk nu terug
Duur: 50 minuten

WERKEND PROCES VOOR DE WET KWALITEITSBORGING

In dit webinar vertelt Ellen Zwiers wat de kernpunten zijn van de Wkb en wat de belangrijkste veranderingen zijn. We geven praktische handvatten en een aanpak waarmee u zelf snel aan de slag kunt.

Datum: kijk nu terug
Duur: 50 minuten

KRIJG GRIP OP DE IMPACT IN DE PRAKTIJK

In dit webinar combineren we de ervaring van De Processpecialisten met opgave- en ketengericht werken met de kennis en kunde van Cigarbox op het gebied van monitoring en effectsturing. Met een praktijkcasus leggen we uit hoe u kunt sturen op impact.

Datum: kijk nu terug
Duur: 60 minuten