HET PROCESFESTIVAL

ECHT WERKEND

Het Procesmanagement event van Nederland
Maandag 27 mei 2024 | 11:00 - 17:15 uur

Home » evenementen » PROCESFESTIVAL

Ben je geïnteresseerd in praktijkvoorbeelden, tips en nieuwe inzichten op het gebied van procesmanagement, ketenregie, service design en verandermanagement? Dan nodigen we je van harte uit voor het Procesfestival op maandag 27 mei 2024 van 11:00 - 17:15 uur in de Rijtuigenloods te Amersfoort met aansluitend een borrel.

Na een succesvol 'Kennisfestival De(r) Processpecialisten' op 1 juni 2023 in het Spoorwegmuseum in Utrecht blijven we dit jaar inspireren en samen leren. Met ons thema 'Écht werkend' creëren we een continu programma vol inspiratie waarin we jullie meenemen in het makkelijk maken van ingewikkelde onderwerpen. Zo laten we bijvoorbeeld zien hoe je alles haalt uit een verbetertraject en hoe je Service Design kan inzetten om je dienstverlening te verbeteren. Of schuif aan bij een van de silent seminars waar je in 15 minuten wordt bijgepraat over een onderwerp, leer zakelijk tekenen om je sessies naar het volgende niveau te tillen of ervaar hoe games en simulaties je inzicht in je werk kunnen geven.

DYNAMISCH PROGRAMMA

Het Procesfestival heeft een divers en dynamisch programma. Je haakt gemakkelijk aan bij verschillende sessies, leert de puntjes op de i te zetten bij Zakelijk Tekenen, schuift aan bij silent seminars of hebt vooraf een plekje weten te bemachtigen bij één van de exclusieve presentaties. Het programma bestaat o.a. uit:

Exclusieve presentaties met externe sprekers

Ga in gesprek met opdrachtgevers en partners en haal kennis en ervaring uit de praktijk!

Inspirerende inhoudelijke sessies

Diverse processpecialisten nemen je mee in een breed scala aan onderwerpen, zoals: verandermanagement, procesrollen, KPI's en procesverbeteringen.

Inspirerende Keynote speaker

Blijf nieuwsgierig en blijf experimenteren met Kevin Weijers.

Schuif aan bij Silent Seminars

De kracht van kort en bondig! In 15 minuten bijgepraat over verschillende onderwerpen. Schuif aan bij één sessie of blijf zitten voor meerdere.

Doe kennis op bij de Marktkramen

Ga zelf in gesprek met onze processpecialisten. Doe de scan om te zien hoe ver jouw organisatie is met procesmanagement of ontdek hoe Crew Resource Management jouw team verder helpt.

Ga op consult bij de Procesdoktoren

Snelle 1-op-1 consultancy. Stel onze procesdoktoren je organisatorische vraag!

Zakelijk Tekenen

Leer zakelijk tekenen om je sessies op een creatieve manier meer impact te geven.

Snelle Processpellen

Maak kennis met de kracht van simulaties en games.

Netwerken

Pak gerust wat te drinken en ga in gesprek.

Ben je erbij?

Het kennisfestival vindt plaats op 27 mei in De Rijtuigenloods in Amersfoort.

  • Wanneer?
    maandag 27 mei 2023 van 11:00 tot 17:15 uur met borrel achteraf
  • Waar?
    De Rijtuigenloods Amersfoort
    Openbaar vervoer: Op loopafstand van station Amersfoort
    Auto: Voldoende parkeerplekken voor de deur

Ik meld me aan

We zien je graag bij ons evenement het Procesfestival op maandag 27 mei in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Meld je aan, dan houden we je ook op de hoogte van het groeiende programma en krijg je als eerst de gelegenheid je aan te melden voor de exclusieve sessies.

Processpecialisten verwerken persoonsgegevens conform het privacybeleid.
Privacybeleid(Vereist)
* verplicht

LEES OOK