Thomas van Dorsten

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement

Stel een vraag aan Thomas van Dorsten

Als processpecialist verbind ik, en breng actief het beste in mensen naar boven. Mijn aanpak is pragmatisch, en met mijn gedreven enthousiasme zoek ik doelgericht naar hoe ik mensen kan stimuleren om tot een beter proces (resultaat) te komen.

Nieuwsgierig, enthousiast, andersdenkend en altijd met een kritisch oog. Deze eigenschappen maken mij een échte processpecialist. Van origine uit de hospitality branche, heb ik mijn kennis uitgebreid in de financiële sector en de verzekeringswereld. Mede hierdoor heb ik een analytische blik ontwikkelt kan bijdragen aan de realisatie van een hogere marktprestatie binnen (internationaal ingerichte) bedrijven. Hier focus ik mij vooral op mens, gedrag en proces. Ik ben altijd zoekend hoe mensen zichzelf opnieuw kunnen uitvinden zodat ze vervolgens zelf tot nieuwe inzichten kunnen komen.

Flexibiliteit en klantgerichtheid staan bij mij hoog in het vaandel. Samen bespreken we met elkaar concreet wat ik voor je kan betekenen, om vervolgens bevlogen te werk te gaan om duurzame resultaten te boeken. Een goede dag is voor mij wanneer ik de dag met meer energie kan afsluiten dan waarmee ik ben begonnen, en wij samen een stap verder zijn in ons collectieve doel.

Ik wil ooit nog… een roadtrip maken in de USA van Oost naar West.

NIEUWS-ARTIKELEN