Maartje Min is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Maartje Min

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement

Stel een vraag aan Maartje Min

Als sociaal psycholoog richt ik mij op proces- en verandermanagement met oog voor de menselijke kant. Ik ga samen met de verschillende stakeholders op zoek naar de vraag: ‘Wat kan er beter?’. Vanuit inzicht en overzicht, met creativiteit en een pragmatische inslag realiseer ik doorbraken voor organisatie, systemen en gedrag.

Ik ben degene die zaken voor elkaar wil krijgen, ondernemen zit in mijn bloed. Wanneer anderen afhaken of iets te complex vinden, geeft dat mij energie om door te gaan tot het gefixt is! Veranderen is mensenwerk. Daarom werk ik intensief samen met degenen om wie het gaat. Dat begint met luisteren. Bij het in kaart brengen van problemen blijf ik net zolang vragen stellen totdat ik weet wat nodig is en waar de pijnpunten liggen. Op zo’n manier dat klanten zich helemaal begrepen voelen.

Met rust, overtuigingskracht en een flinke dosis enthousiasme krijg ik mensen mee. Ik bied met mijn aanpak en ‘out of the box’- ideeën een lonkend perspectief en maak zaken behapbaar. Schakelen met mensen ligt mij goed omdat ik op alle niveaus verbinding kan maken en graag ook zoveel mogelijk achter mijn bureau vandaan kom om de uitwerking van mijn voorstellen in de praktijk te zien.

Ik heb ervaring in de bancaire sector en bij de overheid. Met affiniteit voor maatschappelijke thema’s. Rollen die ik in opdrachten vervul zijn die van projectleider, verandermanager en procesverbeteraar. Mijn specialiteit ligt in vraagstukken op het snijvlak van proces, keten en gedrag. Ik kom vaak met onverwachte oplossingen en ben in staat voortvarend handen en voeten te geven aan een plan van aanpak. Op zo’n manier dat mensen graag mee willen doen.

Ik wil ooit nog… met een zelfgeschreven nummer een inspirerend optreden geven op een festival.

NIEUWS-ARTIKELEN