Jasper Boomgaarden

Jasper Boomgaarden

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement

Stel een vraag aan Jasper Boomgaarden

Dankzij mijn achtergrond in verandermanagement, bedrijfseconomie en psychologie ben ik breed inzetbaar. Binnen het domein van procesmanagement komen deze drie onderwerpen perfect samen.

Dankzij mijn achtergrond in verandermanagement, bedrijfseconomie en psychologie ben ik breed inzetbaar. Binnen het domein van procesmanagement komen deze drie onderwerpen perfect samen. Bij mijn opdrachten streef ik oplossingsgerichtheid en resultaat, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Het zoeken van de vraag achter de vraag en vervolgens samen op zoek gaan naar de juiste oplossing, dat is waar de grootste successen te halen zijn.

Als persoon ben ik open, betrouwbaar en een verbinder. Zeker dat laatste komt goed van pas, wanneer visies en belangen soms recht tegenover elkaar staan. Ik bijt mij graag vast in moeilijke vraagstukken en kan blijven puzzelen tot een proces(beschrijving) er precies zo uit ziet als ik wil. Daarnaast heb ik een grote voorliefde voor efficiëntie. Dit komt niet alleen in mijn werk terug, maar zelfs bij mij thuis. Het optimaliseren van processen past dan ook perfect bij mij.

Als processpecialist hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het dagelijks opereren van maatschappelijke organisaties. Ik ben altijd op zoek naar betekenis in mijn werk. Maar waar mijn groene hart echt zijn bed voor uitkomt is sociaal contact en plezier in mijn werk.

Ik wil ooit nog…
… een wijn-spijs bedrijfje opzetten om mijn twee grote passies te laten samenkomen,
… in het buitenland wonen,
… alle zeven wereldwonderen zien.

NIEUWS-ARTIKELEN