Wilbert Koenen is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Wilbert Koenen

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Datagedreven werken, RPA, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Wilbert Koenen

Binnen mijn opdrachten help ik opdrachtgevers bij het realiseren van verbeteringen in complexe processen, waarbij de oplossing niet voor de hand ligt.

In het dagelijkse werk houd ik mij bezig met procesoptimalisatietrajecten, veranderopgaven en digitale procesinnovatie. Ik help organisaties om kritisch naar het werk en de processen te kijken om hiermee een solide basis te creëren voor het implementeren van veranderingen. Dat soort trajecten doe ik graag samen met de mensen binnen de desbetreffende processen om hiermee de betrokkenheid en kans van slagen te vergroten.

Ik ben een enthousiaste en ambitieuze professional met doorzettingsvermogen die altijd oog heeft voor het beoogde doel, waarbij een goede balans is tussen mens en taak. In mijn werk krijg ik energie van het verbinden van mensen om hiermee het enthousiasme te vergroten en gezamenlijk tot een resultaat te komen. Ik heb opdrachten uitgevoerd binnen de luchtvaart, hogescholen en gemeenten. Binnen deze opdrachten heb ik de rollen als procesadviseur/coördinator en RPA-specialist.

Het uitdagende voor mij zit in opdrachten waar de oplossing niet voor de hand ligt en er gefocust moet worden op de processen en het gedrag. Mijn kracht is dat ik op een prettige wijze vaste patronen en problemen kan doorbreken om een opdracht verder te brengen.
Mijn principe is eenvoudig: waar een wil is, is een weg.

Het motiveert mij om het probleem terug te brengen tot de kern om zo de klant in te laten zien wat nu echt de uitdaging is. Alleen op deze manier kun je tot eenvoudige en kwalitatief goede oplossing komen.

Ik wil ooit nog… een marathon en obstacle run voltooien!

NIEUWS-ARTIKELEN