Edith Boschman is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Edith Boschman

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Ketenregie, Sturing, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Edith Boschman

Met een sterke focus op kwaliteit help ik organisaties om slimmer en efficiënter te werken. Ik heb veel ervaring met procesverbeteringen en procesgericht werken en help organisaties graag om procesmanagement op een structurele manier op te zetten.

Ik ben energiek, mijn gedrevenheid en enthousiasme zijn aanstekelijk. Met dat enthousiasme en met mijn vakkennis, gevoel voor timing en overtuigingskracht creëer ik vertrouwen en draagvlak voor veranderingen bij alle betrokkenen en stakeholders. Ik richt mij daarbij op zowel management als medewerkers en op verschillende onderdelen van de organisatie, zoals de operatie en ICT. Ik ben gewend om initiatief te tonen en resultaten neer te zetten.

Binnen een verscheidenheid aan branches (zoals overheid & gemeenten, bank & verzekering, onderwijs, productie-industrie, vervoer) vervul ik de rol van adviseur, verandermanager, workshopleider, trainer, coach en projectleider. Ook vind ik het belangrijk de kennis over te dragen aan de organisatie zodat zij de ingezette weg daarna zelfstandig kunnen voortzetten en verder uit kunnen bouwen. Voordoen, meedoen, zelf doen.

Ik wil ooit nog … landelijk wonen met een tuin die groot genoeg is voor een moestuin, een voedselbos en wat kippen.

NIEUWS-ARTIKELEN