Ellen Zwiers is Processpecialist bij De Processpecialisten: Omgevingswet

Ellen Zwiers

Processpecialist

Procesmanagement, Omgevingswet, Simulaties en games, Sturing, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Ellen Zwiers

Ik hou mij in de opdrachten die ik uitvoer veel bezig met het, samen met medewerkers, in kaart brengen van verschillende processen en daarbij het benoemen van verbeterpotentieel. Daarnaast geef ik ook trainingen “procesgericht werken”. Naast mijn kennis en ervaring op het gebied van procesmanagement heb ik ook inhoudelijk veel kennis van de wetgeving rondom de fysieke leefomgeving, waarbij de Omgevingswet en de Wkb momenteel erg actueel zijn.

Ik ben een enthousiaste Processpecialist: bij het werken met groepen weet ik altijd een sfeer te creëren waarin mensen het leuk vinden om samen aan processen te werken – ook degenen die dachten dat processen stoffig en saai zijn. Ik vind het prettig om me te verdiepen in de inhoud van processen, zodat ik de betrokken medewerkers goed begrijp. Als iedereen uiteindelijk prettig met het nieuwe of (Lean) verbeterde proces werkt, ben ik ook tevreden.

Ik ben resultaatgericht en kan goed hoofd- en bijzaken scheiden. Ik hecht veel waarde aan “Afspraak is afspraak”. Ik houd mijzelf daar strak aan en spreek anderen er ook op aan. Werken op het snijvlak van processen en ICT vind ik erg leuk en boeiend – ik betrek dan ook altijd de ICT component bij de processen waar ik aan werk. Ik heb veel gemeentelijke ervaring, maar heb ik ook lang in de profit sector gewerkt.

Ik wil ooit nog… met mijn hele gezin een prachtige reis naar Nieuw Zeeland maken.

NIEUWS-ARTIKELEN