Fleur Hermes is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Fleur Hermes

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Datagedreven werken,

Stel een vraag aan Fleur Hermes

Enthousiast, scherp en nieuwsgierig grijp ik nieuwe uitdagingen met beide handen aan. Ik help organisaties processen in kaart te brengen en te optimaliseren. Dit doe ik met aandacht voor de uiteindelijke toepassing en implementatie hiervan. Vanuit heldere processen kan de verandering plaatsvinden naar een klantgerichte organisatie waarin mens en proces elkaar versterken.

Ik ben leergierig, creatief en ondernemend aangelegd. Met mijn enthousiasme weet ik mensen mee te krijgen. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen behoud ik overzicht en weet ik snel tot de kern te komen. Ik geniet ervan om verbindingen te leggen, zowel tussen mensen als in complexe vraagstukken. Door mijn achtergrond in de psychologie en verandermanagement en mijn ervaring in procesmanagement, kom ik als consultant het beste tot mijn recht door te werken op het snijvlak van mensen, gedrag en processen.

Ik heb ervaring opgedaan binnen overheidsinstanties. Ik word er elke keer weer blij van wanneer ik zie dat het in kaart brengen en optimaliseren van bestaande processen voor een betere sturing op privacy en veiligheid zorgt.

Ik wil ooit nog… een boek schrijven.

NIEUWS-ARTIKELEN