Jeroen Stam is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Jeroen Stam

Partner + Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Ketenregie, Gedragsvoorkeuren, Design Thinking, Simulaties en games, Common Ground, Sturing, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Jeroen Stam

Ik ben een bevlogen Processpecialist. Of de aanleiding nu een maatschappelijke trend is of een wetswijziging, een opdracht vanuit de politiek of de intrinsieke behoefte om te verbeteren: ik richt me op het richten en werkend krijgen van een organisatie.

Ik koppel enthousiasme aan pragmatisme. Ik weet abstracte missie en visie te vertalen naar een werkende organisatie waar ketens en processen de verschillende diensten of afdelingen verbinden. Dat gaat hand in hand met verandermanagement en oog voor mensen.

Voor mij is het essentieel dat medewerkers betrokken zijn en zich betrokken voelen bij mijn opdrachten (kortom verbinding). Voor een succesvolle implementatie is het essentieel dat de betrokkenen zich bewust zijn van hun rol in de keten of in het proces. Een ander belangrijk element is het inrichten van sturing. Hoe sturen we op processen, opgaven, ketens etc.

NIEUWS-ARTIKELEN