Emma de Bie

Processpecialist

Procesmanagement, Omgevingswet

Stel een vraag aan Emma de Bie

Als verbindende factor richt ik mij tot de verschillende stakeholders, om gezamenlijk het proces te optimaliseren. Door overzicht en een creatieve inslag realiseer ik rust en verandering wat op korte en lange termijn impact maakt binnen organisaties. Dit doen we samen.

Je vindt mij vaak in gesprek, een belangrijke factor binnen proces- en verandermanagement. Als verbindende factor richt ik mij tot de verschillende stakeholders, om gezamenlijk het proces te optimaliseren. Door overzicht en een creatieve inslag realiseer ik rust en verandering wat op korte en lange termijn impact maakt binnen organisaties. Dit doen we samen.

Nieuwsgierig, creatief, sociaal en doorpakker zijn eigenschappen die mij het best omschrijven. Ik word blij van aanpakken, samen met mensen te werken en het vinden van oplossingen op een creatieve manier. Door als luisterend oor te functioneren en de juiste vragen te stellen is het mogelijk om structuur te vinden en te creëren midden in het oog van de storm. Ik word blij van het helpen van mensen om hiermee de werk efficiëntie maar vooral ook het werkplezier te verhogen. De mix tussen een flinke dosis enthousiasme en een creatieve manier van werken nemen mensen mee!

Ik heb ervaring in de serious gaming branche, waar op een interactieve manier de benodigde verandering binnen de organisatie aan de man werd gebracht. Voornamelijk binnen de publieke sector. Mijn affiniteit ligt binnen vraagstukken met maatschappelijke thema’s die zowel impact hebben op de mens en zijn omgeving. Ik enthousiasmeer mensen zo, dat ze zelf een rol willen spelen in de verandering.

Ik wil ooit nog … een duurzame kledinglijn beginnen.

NIEUWS-ARTIKELEN