Vincent Damen is Processpecialist bij De Processpecialisten: verandermanagement

Vincent Damen

Partner + Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Ketenregie, Gedragsvoorkeuren, Datagedreven werken, Omgevingswet, Design Thinking, Simulaties en games, RPA, Common Ground, Sturing

Stel een vraag aan Vincent Damen

Voor mij is het een uitdaging om opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen, zoals het verbeteren van dienstverlening, het realiseren van efficiëntere processen en het implementeren & voldoen aan wet- of regelgeving. Daarbij ben ik gespecialiseerd in vraagstukken waarin proces, techniek en het begeleiden van verandertrajecten samen komen.

Ik heb zowel projecten uitgevoerd binnen de private als publieke sector. Die combinatie van omgevingen maakt het leuk, uitwisselend en uitdagend, zowel voor mijzelf als voor opdrachtgevers die er voordeel van hebben dat ik ervaringen uit verschillende branches kan inbrengen. Opdrachtgevers omschrijven mij als gedreven, analytisch sterk, doortastend en pragmatisch.

Binnen De Processpecialisten ben ik als proceseigenaar Commercie eindverantwoordelijk voor onze commerciële activiteiten; van marketing & acquisitie tot aan propositieontwikkeling en het uitvoeren van opdrachten. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Vanuit die rol ben ik continu bezig hoe wij vanuit vraagstellingen van onze opdrachtgevers de juiste mensen en dienstverlening kunnen inzetten om onze opdrachtgevers te helpen om als beste te presteren.

Ik wil ooit nog … de UTMB lopen; een ultra trailrun van 170km rondom de Mont Blanc

NIEUWS-ARTIKELEN