Roosmarijn Goosen

Roosmarijn Goosen

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement

Stel een vraag aan Roosmarijn Goosen

Ik ben een processpecialist die graag met een goede portie enthousiasme en nuchterheid ervoor zorgt dat jouw probleem wordt opgelost. Het liefst zoek ik hierin de verbinding met mensen op om samen beter te worden.

Ik hou me graag bezig met alles wat te maken heeft met procesoptimalisatie. Hierbij heb ik oog voor de mens en probeer ik samen de gewenste verandering door te gaan.  Mijn kracht hierin ligt echt in de verbinding opzoeken. Dit doe ik door samen uit te zoeken wat er precies nodig is en met verschillende lagen van een organisatie processen goed werkend te krijgen. Ik vind het belangrijk dat alle belanghebbenden hierin worden gehoord en uiteindelijk de verandering goed geborgd wordt.

Deze verbindende kracht komt vanuit mijn studie verandermanagement. Hierin heb ik geleerd hoe je het beste nieuwe ideeën in organisaties kan introduceren, implementeren en waarborgen. In de praktijk heb ik deze kennis met name kunnen toepassen binnen verschillende afdelingen van woningcorporaties. Ik kijk ernaar uit om dit op nog veel meer plekken te kunnen doen.

Ik wil ooit nog… een wereldreis maken.

NIEUWS-ARTIKELEN