Gaby Oosterhuis

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Design Thinking, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Gaby Oosterhuis

Ik ben een gedreven processpecialist gericht op de beleving van klanten en het optimaliseren van processen. Ik breng niet alleen kennis, maar ook een proactieve en energieke benadering van consultancy. Mijn vermogen om snel inzicht te krijgen in complexe situaties, gecombineerd met mijn resultaatgerichtheid, maakt mij de ideale consultant voor organisaties die streven naar effectieve procesoptimalisatie en verandermanagement.

Ik ben een gedreven processpecialist gericht op de beleving van klanten en het optimaliseren van processen. Ik breng niet alleen kennis, maar ook een proactieve en energieke benadering van consultancy. Mijn vermogen om snel inzicht te krijgen in complexe situaties, gecombineerd met mijn resultaatgerichtheid, maakt mij de ideale consultant voor organisaties die streven naar effectieve procesoptimalisatie en verandermanagement.

Ik ben niet alleen gefocust op het optimaliseren van processen, maar ook op het bouwen van sterke relaties en het inspireren van teams. Mijn passie ligt niet alleen in het begrijpen van systemen en processen, maar ook in het leiden van mensen naar gezamenlijke successen. Ik ben een ware people manager, in staat om bruggen te bouwen tussen verschillende individuen, diverse teams en belanghebbende. Ik beweeg vloeiend tussen verschillende lagen binnen een organisatie maar heb ook het vermogen om effectief te communiceren en teams te motiveren. Mijn aanpak is inclusief en resultaatgericht, wat bijdraagt aan het succes van projecten op alle niveaus van de organisatie en een positieve impact heeft op de bedrijfscultuur.

Mijn professionele ervaring heeft zich voornamelijk gericht op de sectoren van Hospitality en Leisure, waar ik diverse rollen heb vervuld die mijn brede vaardigheden in procesoptimalisatie en verandermanagement hebben aangescherpt, zowel op operationeel als strategisch niveau. Mijn specialisme ligt in het faciliteren van cultuurverandering en het implementeren van Lean-methodologieën. Dit komt voort uit mijn ervaring in het ondersteunen van een cultuurveranderingsproject en het ontwikkelen van nieuwe tools en trainingen. Mijn passie voor het creëren van een positieve bedrijfscultuur en het bevorderen van samenwerking tussen diverse teams vormt de kern van mijn consultancybenadering.

Ik wil ooit nog… naar Amerika emigreren en een wereldreis maken

NIEUWS-ARTIKELEN