Nienke Holzmann

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Datagedreven werken, Design Thinking, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Nienke Holzmann

Verander- en procesmanagement voor en mét mensen, daar word ik blij van. Mijn werkstijl is faciliterend en verwelkomend met een gezonde dosis enthousiasme, lef en energie. Ik streef ernaar te verbinden en ervoor te zorgen dat iedereen zich gehoord en betrokken voelt bij het project en het eindresultaat.

Analytisch, praktisch en met een open blik grondig te werk gaan typeert mij al processpecialist. Ik leg snel verbanden, kan goed levelen en snel schakelen. Ik ga het liefst dwars door de lagen van de organisatie heen en denk graag buiten de reguliere kaders. Zet mij aan het werk met een groep mensen en ik ben gelukkig.

Je maakt mij blij met opdrachten waarin het om mensen draait; waarin ik kan doen, denken en de vrijheid krijg te experimenteren. Gezamenlijk breng ik graag een blijvende verandering te weeg. Ik zorg altijd voor een gedegen voorbereiding en behoudt tegelijkertijd graag de mogelijkheid om flexibel te zijn en in te spelen op de behoefte van het moment.

“Alles meemaken en het goede behouden” is het motto waarmee ik ben opgevoed en zo kijk ik ook naar mijn werkende leven. Ik ben dus breed geïnteresseerd en inzetbaar en sta altijd open voor nieuwe ervaringen.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de technische/industriële sector en de zorg op het gebiedt van verandermanagement, data/informatie management, (verander)communicatie, projectmanagement en procesmanagement.

Ik wil ooit nog leren kitesurfen, een ziekenhuis verhuizen en mijn eigen kookstudio beginnen.

NIEUWS-ARTIKELEN