Roel Beurskens is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Roel Beurskens

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Ketenregie, Datagedreven werken, RPA, Common Ground, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Roel Beurskens

Mijn missie is organisaties beter te maken door mensen te helpen tot goede afspraken te komen, gericht op waarde voor de klant en ondersteund door technologie. #digitaalismensenwerk.

Ik ben een energieke, doortastende en uitdagende Processpecialist en verandermanager. In mijn werk heb ik in verschillende periodes rollen vervuld van consultant, projectmanager en leidinggevende, zowel aan de zijdes van business als ICT en middenin als product owner. Hierdoor kan ik mij uitstekend verplaatsen in de verschillende perspectieven die mensen hebben op een vraagstuk. Met humor, creativiteit, betrokkenheid en analytische scherpte halen we samen de antwoorden op die ertoe doen en creëren we haalbare oplossingen.

Mijn ervaring heb ik in zeer diverse branches opgedaan; van gemeente tot bouwonderneming, van hoger onderwijs tot financiële instelling. Het inbrengen van ervaringen uit andere branches is vaak zeer verfrissend en leerzaam. Leren oplossingen zelf te ontwikkelen is belangrijker dan de beste oplossing aangereikt te krijgen.

Ooit wil ik nog…mijn eigen verbouwde wijn proeven.

NIEUWS-ARTIKELEN