Maureen Smeets is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Maureen Smeets

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Gedragsvoorkeuren, Omgevingswet, Simulaties en games, Sturing, Scrum/Agile werken, Crew Resource Management

Stel een vraag aan Maureen Smeets

Ik heb veel ervaring met het beschrijven, verbeteren en implementeren van processen in complexe organisatiestructuren. Hierdoor heb ik een goed gevoel voor verhoudingen binnen organisaties ontwikkeld. Samenwerking staat altijd centraal in mijn aanpak.

Ik ben een betrokken en praktisch ingestelde Processpecialist. Samenwerken met oog voor elkaars belangen en werkzaamheden is kenmerkend voor mijn manier van werken. De rol van verbinder vervul ik met veel plezier. Ik kan goed luisteren, samenvatten en doorvragen en ook uitstekend hoofdzaken van bijzaken onderscheiden.

Bij diverse gemeenten heb ik uiteenlopende soorten opdrachten gedaan, o.a. in het begeleiden van de inrichting en implementatie van een nieuwe procesmanagement-tool, het uniformeren van processen en het Omgevingswet-proof maken van ruimtelijke processen. Daarnaast heb ik projecten gedaan binnen de bank- en verzekeringsbranche, waar ik mij ook bezig heb gehouden met het uniformeren van processen, procesoptimalisatie, de inrichting van procesmanagement en het opleiden van procesmanagers. Bij een groot deel van mijn opdrachten speelt verandering een rol. Mensen meenemen in die verandering is voor mij een uitdaging waar ik energie van krijg.

Ik wil ooit nog… eens eten bij de Librije in Zwolle.

NIEUWS-ARTIKELEN