Coen van Lierop is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Coen van Lierop

Processpecialist

Procesmanagement, Ketenregie, Gedragsvoorkeuren, Sturing, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Coen van Lierop

In mijn aanpak ben ik helder over wat ik wel of niet kan bieden. Het draait bij mij om contact met mensen en het verbinden van mensen. Ik doe mijn werk zo goed mogelijk en de klant bepaalt of dat goed genoeg is.

Ik ben een gedreven en evenwichtige consultant, trainer en coach. Een introvert persoon: iemand die graag eerst nadenkt over dingen in plaats van meteen met zijn mening klaar te staan. Ik heb er zelden behoefte aan om haantje de voorste te spelen. Ook heb ik vrijwel nooit het idee dat ik de wijsheid in pacht heb. Op de automatische piloot werken past evenmin bij me, iets van twijfel mag er best zijn. Hierdoor kan ik mij goed verplaatsen in de verschillende perspectieven die mensen op een vraagstuk hebben.

Mijn ervaringen heb ik opgedaan in de financiële wereld en binnen de diverse lagen van de overheid. Met name de gemeentelijke overheid heeft mij daarbij gevormd. Vooral maatschappelijke vraagstukken zoals bijvoorbeeld het inrichten van ketens voor verslaafde veelplegers maken voor mij het werk waardevol. Mensen begeleiden om zelf tot een oplossing te komen is beter dan een oplossing presenteren.

Ik wil ooit nog …. met mijn dochter skiën in Canada, een trektocht door de Pyreneeën maken, een walvis op open zee spotten, ….

NIEUWS-ARTIKELEN