Jeroen van der Werff is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Jeroen van der Werff

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement

Stel een vraag aan Jeroen van der Werff

Ik hou mij bezig met het optimaliseren van de communicatie binnen organisaties. Dit ter bevordering van de informatiestromen maar ook om een vertrouwde en vrije cultuur te creëren binnen een organisatie. Dat alles met uiteindelijk als hoofddoel het verbeteren van de klantervaring.

Ik ben sociaal, open, extravert en nuchter. Deze eigenschappen maken mij dan ook een ware Processpecialist. Ik word blij van het vinden van oplossingen, het verbinden van mensen en het verhogen van het werkplezier en de werkefficiëntie. Anderen zouden mij dan ook als een echt verbindend mens omschrijven, die overal logica weet toe te passen en iemand die met zijn enthousiasme grote groepen mee kan krijgen.

Ik heb voornamelijk ervaring binnen het MKB en met het toepassen van technologie bij deze ondernemers. Hier focus ik mij enerzijds op het in kaart brengen van de wensen van de ondernemer en anderzijds op de implementatie van deze nieuwe technologieën. Het stopt voor mij niet zodra iets er iets op papier staat. Ik betrek medewerkers bij het gehele traject en zorg dat ze zich betrokken en gehoord voelen. Samenwerking is hierbij essentieel zowel tussen De Processpecialisten en de organisatie als tussen de medewerkers in de organisatie.

Ik wil ooit nog… mijn eigen pretpark beginnen. Daarnaast wil ik Guinness Book of Records staan.

NIEUWS-ARTIKELEN