Philippe van Hees is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Philippe van Hees

Partner + Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Ketenregie, Simulaties en games, Sturing, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Philippe van Hees

Ik ben initiatiefnemer van De Processpecialisten. We zijn een adviesbureau op het gebied van procesinrichting en -verbetering waarin vitaliteit en het creëren van dynamiek en energie in bedrijfsprocessen en -ketens centraal staan.

Tevens ben ik mede-initiatiefnemer van The People Side of Change, een advies- en trainingsbureau op het gebied van veranderkunde waar de menskant van veranderen centraal staat.

Ik ben een ervaren consultant en interim manager op het gebied van proces-, verander-, en ketenmanagement. Ik doe veel projecten in de zakelijke dienstverlening en bij de (decentrale) overheid zoals gemeenten, waterschappen en ministeries.

Naast het uitvoeren van opdrachten bij klanten ben ik manager van De Processpecialisten. Een fantastische club met energieke collega’s waarin de 3 V’s (Vrijheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid) centraal staan. En volgens onze opdrachtgevers nog een hele belangrijke vierde V, die van Vrolijkheid.

Ik geloof niet in dikke handboeken maar in slimme spelregels die resultaat opleveren. Daarbij staat de menskant van veranderen centraal. Het leuke en interessante van mijn werk is dat we spelenderwijs met onze klanten hun dienstverlening richting hun klanten nog beter inrichten. Samen ‘apenkooien’ noem ik het ook wel eens 🙂 En spelen is echt geweldig, we gaan als het ware weer terug naar toen we nog kind waren. Dit doen we met vele simulaties zoals De Sokkenshow.

Ik wil ooit nog 
 tot in der eindigheid bij De Processpecialisten blijven werken 😉

NIEUWS-ARTIKELEN