Roderick Willemen

Processpecialist

Procesmanagement

Stel een vraag aan Roderick Willemen

Ik ben een betrokken, enthousiaste en nieuwsgierige processpecialist. Ik richt mij op het in kaart brengen van processen en verbeteringen met oog voor de wisselwerking tussen mens, systeem en proces. Door mijn proactieve en energieke houding krijg ik medewerkers van allerlei niveaus mee om met plezier processen te onderzoeken.

De verschillende niveaus heb ik gezien binnen de semipublieke en publieke sector. Deze ervaring heeft mijn affiniteit vergroot voor processen met een sterke informatie component en heeft mij geleerd dat processen niet alleen de server in een verstopte kast raken maar ook de klant die bij de balie komt. De brede impact van informatie geeft de complexiteit aan die ik interessant vind en mij dagelijks blijft boeien.

Waar informatie vloeit tussen mens, systeem en proces word ik blij als er in deze driehoek een betere verbinding ontstaat. Dit zie ik als een gezamenlijk resultaat uit gesprekken en workshops met elkaar. Graag breng ik structuur en rust waardoor medewerkers hun hart kunnen luchten over het proces. Mijn werk is af als de medewerkers het idee hebben dat er echt naar hen geluisterd is, opdrachtgevers meer duidelijkheid hebben in de processen en iedereen enthousiast is om continue de processen te verbeteren.

Ik wil ooit nog … mijn eigen horecazaak openen.

NIEUWS-ARTIKELEN