Iris Lindeboom is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Iris Lindeboom

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Datagedreven werken, Omgevingswet, Sturing, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Iris Lindeboom

De wereld wordt telkens complexer. En van die complexiteit word ik blij! Ik help organisaties in te spelen op veranderingen en wendbaar te blijven. Mijn aanpak kenmerkt zich door voordoen, samen doen, zelf doen. Ik streef ernaar om een blijvende impact achter te laten.

Ik ben energiek, praktisch ingesteld en nieuwsgierig. Deze eigenschappen maken mij een Processpecialist die graag de handen uit de mouwen steekt. Ik word enthousiast van het verbinden van mensen en samen op zoek te gaan naar oplossingen voor complexe vraagstukken. Met mijn analytische blik maak ik mij nieuwe onderwerpen snel eigen en schep ik orde in complexe situaties. Ik ben een doorzetter en weet met mijn enthousiasme mensen gemakkelijk mee te krijgen.

Ik heb ervaring bij zowel kleine als grote overheidsorganisaties. Binnen verschillende gemeenten werkte ik binnen het Sociaal domein en met integratie van nieuwkomers. Daarnaast heb ik ervaring als business analist en organisatiecoach. In deze laatste rol ga ik aan de slag met het inrichten van processturing en help ik organisaties met het krijgen van meer doelstellingen en resultaten.

Ik wil ooit nog… een reis maken door Kirgizië per fiets.

NIEUWS-ARTIKELEN