Julia van Veen

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement

Stel een vraag aan Julia van Veen

Als verbindende processpecialist focus ik mij op het samen inrichten en implementeren van procesverbeteringen. Ik zet graag mijn creativiteit in om teams te verrassen en te enthousiasmeren. Door teams in beweging te brengen, zorg ik dat zij ook in hun kracht staan om duurzame verandering te realiseren.

Als persoon ben betrokken, verbindend en leergierig. Door kritisch te zijn ontdek ik wat de vraag achter de vraag is om tot de kern te komen, vanuit daar kunnen we de juiste stappen zetten. Ook ben ik altijd opzoek naar hoe we optimaal gebruik kunnen maken van de kennis en expertise binnen en buiten de projecten waar ik aan werk. Ik betrek medewerkers bij het gehele traject op een passende en werkende manier. Een manier van aanpakken en samenwerken die mij veel energie geeft.

Ik word blij van het faciliteren van interactieve sessies die ervoor zorgen dat we niet alleen praten over wat er beter kan, maar ook aan de slag gaan met de verbeteringen. Verandering realiseren we door samen in actie te komen. Ik ben overtuigd dat we samen verder komen, als we elkaar blijven versterken en uitdagen.

Ik wil ooit…

… een typisch rood huisje in Zweden of een camper om mijn vakanties midden in de natuur door te brengen.

NIEUWS-ARTIKELEN