Daan Hoets

Processpecialist

Procesmanagement

Stel een vraag aan Daan Hoets

Met een diverse achtergrond heb ik een scherp oog ontwikkeld voor klantwaarde en procesoptimalisatie. Ik gebruik humor en creativiteit en breng graag energie aan in een nieuwe werkomgevingen. Ooit deed ik dat in de keuken en nu als veranderaar in allerlei organisaties.

Vanuit een gevarieerde achtergrond heb ik een scherp oog ontwikkeld voor klantwaarde en procesoptimalisatie. Met humor en creativiteit breng ik graag energie aan in een nieuwe werkomgevingen. Ooit deed ik dat in de keuken en nu als veranderaar in allerlei organisaties.

Met mijn analytisch vermogen en het stellen van de juiste vragen, ben ik in staat om uit een grote hoeveelheid informatie snel de juiste conclusies te trekken. Ik ga doelgericht en oplossingsgericht te werk, en ben goed in staat om vanuit verschillende invalshoeken naar een vraagstuk te kijken. Energie krijg ik van samenwerken met andere professionals in alle lagen van de organisatie. Door mijn sociale karakter, positieve en daadkrachtige houding, lever ik snel toegevoegde waarde aan in een projectomgeving.

Ooit wil ik nog mijn eigen bistro openen en een ultramarathon rennen.

NIEUWS-ARTIKELEN