Dienstverlening verbeteren met procesgericht werken – De Processpecialisten op CorporatiePlein2024

Continu verbeteren is voor veel woningcorporaties een permanent streven en procesgericht werken is daarbij het devies. De Processpecialisten helpt corporaties hierbij en vertelt er op 12 september meer over op CorporatiePlein. In gesprek met CorporatieGids.nl licht Marketingspecialist Tessa van Soelen een tipje van de sluier op wat bezoekers op de stand kunnen verwachten. 

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?

Centraal deze dag staat voor ons procesgericht werken met het dynamische spel ‘Rol op Scherp’. Spring in de actie, maak cruciale keuzes op basis van herkenbare situaties en versterk je skills in het kiezen van de juiste procesrol. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol inzicht en uitdaging. Kortom, het dynamische spel dat je niet wilt missen! 

Daarnaast zullen wij het Proceshuis (framework) tonen dat wij gemaakt hebben in samenwerking met diverse woningcorporaties en onze tooling partner Mavim. We geven een korte introductie van de waarom, we laten het model en een uitgewerkt proces zien. Verder kunnen er natuurlijk vragen gesteld worden.

Mijn collega’s Wilbert Koenen, Linda van Vechgel, Jeroen Stam en Jasper Boomgaarden zullen aanwezig zijn op de stand. Dit proceshuis is tot stand gekomen in samenwerking met diverse woningcorporaties en medewerkers van CORA.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?

Vragen zoals: “Mijn organisatie wil iets met processen gaan doen, hoe pak ik dit op?”, “We willen meer procesgericht gaan werken, welke rollen heb ik nodig?” en “In welke situatie is welke rol verantwoordelijk?” Wilbert, Linda, Jeroen en Jasper behandelen zaken als proces- en resultaatgericht sturen, verantwoordelijkheden van procesrollen, verandermanagement en nog veel meer. Kortom, het verbeteren van de dienstverlening staat centraal.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?

Procesgericht werken, verandermanagement, opgavegericht werken en RPA. De Processpecialisten zijn specialist in het richten, inrichten en werkend krijgen van processen en ketens, waarbij de aanpak aangepast wordt op het vraagstuk en de organisatie. Denk hierbij aan keten- en procesmanagement, van een complexe maatschappelijke uitdaging tot inrichting en sturen van keten en proces.

De Processpecialisten is op CorporatiePlein te vinden op stand 12.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia