Home » webinars » Procesrollen

“Ontdek de kracht van procesrollen in ons inspirerende en praktische webinar! Wil je jouw organisatie laten ervaren wat werkende procesrollen zijn en tegelijkertijd de samenwerking verbeteren? Dan is dit jouw kans. Tijdens de webinar op 5 juni gaan Wilbert Koenen en Roel Beurskens dieper in op procesrollen. Om 10:00 uur trappen we af.

In ons interactieve webinar gaan we dieper in op de essentie van procesrollen en hoe je ze effectief kunt laten werken in jouw organisatie.  Vergeet droge presentaties; wij geloven in leren met plezier. Daarom introduceren we een spannende spelvorm: Procesrolbingo!

Waarom deelnemen? Omdat we niet alleen praten over succes, maar het ook laten ervaren. Je leert niet alleen de theorie achter procesrollen, maar ook hoe je ze in de praktijk kunt toepassen. Met concrete voorbeelden, tips en tricks ga je weg met de kennis om direct aan de slag te gaan.

Mis deze kans niet om de procesrollen in jouw organisatie te laten werken! Schrijf je vandaag nog in voor ons webinar over procesrollen en ontdek hoe je inspiratie omzet in actie en tastbare resultaten.”

PROCESROLLEN

Datum: 5 juni 2024
Tijd: 10:00 - 11:30 uur

Meld je aan

Ik neem graag deel aan de volgende webinar(s):(Vereist)

LEES OOK