Robijn Niemöller is Processpecialist bij De Processpecialisten: verandermanagement

Robijn Niemöller

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, Gedragsvoorkeuren, Omgevingswet, Design Thinking, Simulaties en games, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Robijn Niemöller

Ik help mijn opdrachtgevers bij het enthousiasmeren en verbinden van mensen. Complexe zaken maak ik behapbaar, mijn praktische aanpak zorgt voor concrete oplossingen.

Ik ben nieuwsgierig en zelfstandig, daardoor vind ik snel mijn weg in een nieuwe werkomgeving. Ik ben het meest op mijn plek als er in korte tijd veel resultaat geboekt moet worden: ik blijf vrolijk, ook onder druk. Ik kom snel tot de kern en vind altijd een oplossing. Georganiseerde chaos creëren doe ik graag: niks leuker dan de bestaande spelregels ter discussie stellen en mensen de zaak van verschillende kanten laten bekijken. Een beetje botsen mag best: door de discussie ontstaat een scherper beeld. Zolang er maar een gedeelde logica is, kom je er altijd samen uit.

Ik werk vooral bij gemeenten, met name in het Sociaal Domein en op het gebied van Vergunningen, Toezicht en Handhaving en Veiligheid. Daar heb ik vaak een rol als projectleider of verandermanager. Daarnaast ontwikkel ik voor allerlei organisaties simulaties en games.

Ik wil ooit nog… een echt lang lang langeafstandswandelpad aan een stuk doorlopen.

NIEUWS-ARTIKELEN