Home » SVH kiest KPI’s

SVH kiest KPI’s

De Processpecialisten hebben onlangs de Vereniging Sociale Verhuurders Haaglanden (SVH) geholpen met een sessie rondom sturing en kritische prestatie-indicatoren. Bestuurssecretaris Jozefine Hoft vertelt:

“Medewerkers wisten van tevoren niet zo goed wat ze moesten verwachten van een sessie over KPI’s. Maar in de loop van de dag hebben we goed inzicht gekregen waar we in ons werk en de processen nog beter onze klanten kunnen bedienen. Ook hebben de discussies ertoe geleid dat iedereen goed weet wat we doen en waarom.

We hebben gewerkt vanuit verschillende spelvormen en inhoudelijke discussies gevoerd over zinvolle prestatie-indicatoren bij onze processen en wie op deze indicatoren gaat sturen. Na afloop van de sessie was er een gedeeld beeld over de manier waarop we onze klanten beter kunnen bedienen, met duidelijke indicatoren en betere sturing van onze eigen processen. Het was echt een eyeopener dat het formuleren van een KPI niet eens het meest ingewikkelde is: kiezen welke KPI’s voor jouw organisatie het verschil maken, dat was de grote uitdaging!

Al met al een succesvolle dag met het hele team, waarin we naast de serieuze noot veel hebben gelachen. Dank aan De Processpecialisten voor de begeleiding, hun inspirerende ruimte en hun kennis en kunde van onze markt. “

Meer weten? Neem dan contact op met Jeroen Stam 06 13 30 18 39