Home » Binden en boeien met Bauhaus

Binden en boeien met Bauhaus

Als Processpecialisten werken we graag met onze opdrachtgevers aan processen – maar het is óók leuk om samen juist eens heel wat anders te doen. Wij namen onze favoriete opdrachtgevers in stijl mee naar het museum.

Wie ons in De ProcesFabriek of ProcesCentrale bezoekt, krijgt een boel cultuurhistorie mee: Bauhaus en De Stijl zijn grote inspiratiebronnen. Dit jaar is het 100 jaar geleden dat het Bauhaus werd opgericht. Museum Boijmans Van Beuningen viert het jubileum met ‘nederland ? bauhaus – pioniers van een nieuwe wereld’, de laatste tentoonstelling voor de grote renovatie.

Dat moesten we zien natuurlijk! We bezochten de tentoonstelling en kregen er een rondleiding. Onder de belangstellenden waren enkele fanatieke museumbezoekers, maar ‘normaal ga ik nooit naar een museum, maar zo vind ik het wèl leuk!” was ook een veelgehoorde opmerking.

Daarna hebben we samen gedineerd in De ProcesCentrale. Als Processpecialisten zijn we tegen ‘waste’ in processen, dus de ‘no waste’ filosofie van Instock speekt ons aan: deze maatschappelijk betrokken ‘food rescue drivers’ houden niet van verspilling en maken culinaire hoogstandjes van afgekeurd of onverkoopbaar eten. Zelfs hun bieren zijn gebrouwen van ‘geredde’ aardappelschillen en oud brood

Het was, kortom, een historisch uitje.

Meer weten? Neem contact op met Vincent Damen 06 46 16 26 77