Home » DE PROCESSPECIALISTEN VERNIEUWT

DE PROCESSPECIALISTEN VERNIEUWT

ONZE NIEUWE HUISSTIJL!

De Processpecialisten staan voor continu verbeteren: vaste patronen die in het verleden succes hebben verzekerd, zijn geen garantie voor successen in de toekomst. Dat vraagt om wendbaarheid, zowel in proces als in gedrag. Met ons 21-jarig bestaan zijn we toe aan een nieuwe uitstraling. Moderner, strakker en frisser. Met trots presenteren wij dan ook: onze nieuwe huisstijl!

Proceseigenaar Vincent Damen vertelt: ‘‘We hebben goed gekeken naar wie wij als Processpecialisten zijn. De Russische avant-garde en de Industriële Revolutie blijven belangrijke inspiratiebronnen. De samensmelting van verandering en vernieuwing op allerlei gebieden, het gevoel van ontwikkeling en vooruitgang en de zoektocht naar ‘het nieuwe’ zijn onderdeel onze identiteit. We hebben daarom voor een Russisch lettertype gekozen. Het futuristische Mechanische Hoofd van Raoul Hausmann, ook te zien in de ProcesFabriek, komt nu terug in onze presentaties. De rode draad uit de ProcesCentrale, die staat voor logica in processen en ketens en verbinding tussen mensen, komt in de nieuwe huisstijl nadrukkelijk terug.’’

De komende periode gaan we onze huisstijl verder vernieuwen: ook met visuele wauw-momenten willen we inspireren, uitdagen en stimuleren. Het volgende project wordt de vernieuwing van onze website. Dus, blijf kijken!