Home » Procesfestival

Ben je geïnteresseerd in praktijkvoorbeelden, tips en nieuwe inzichten op het gebied van procesmanagement, ketenregie, service design en verandermanagement? Dan nodigen we je van harte uit voor het Procesfestival op maandag 27 mei 2024 van 11:00 - 17:00 uur in de Rijtuigenloods te Amersfoort met aansluitend een borrel.

Na een succesvol Kennisfestival De(r) Processpecialisten op 1 juni 2023 in het Spoorwegmuseum in Utrecht blijven we dit jaar inspireren en samen leren. Met ons thema 'Écht werkend' creëren we een continue programma vol inspiratie, zoals de ADKAR Blueprint, Zakelijk Tekenen, silent seminars waar je gemakkelijk bij aanschuift en hebben we vier exclusieve presentaties waar ook externe sprekers hun inzichten delen.

We zien je graag bij ons evenement het Procesfestival op maandag 27 mei in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Meld je aan, dan houden we je ook op de hoogte van het groeiende programma en krijg je als eerst de gelegenheid je aan te melden voor de exclusieve sessies.

PROGRAMMA

Ook dit jaar hebben we een spraakmakend én interactief programma. Met een continu aanbod van presentaties, sessies, simulaties, mini workshops en een viertal exclusieve presentaties vullen we je dag met een goede dosis procesmanagement inzichten en alles wat er bij komt kijken.

Om 11:00 uur beginnen de eerste sessies en om 12:00 uur serveren we de lunch.

Om 13:00 uur starten we plenair aan een mooi programma in de middag.

Rond 17:00 uur sluiten we af met een borrel.

Het volledige programma delen we op een later moment!

Ik meld me aan

Processpecialisten verwerken persoonsgegevens conform het privacybeleid.
Privacybeleid(Vereist)
* verplicht