Home » Proost! Op 21 jaar De Processpecialisten!

Proost! Op 21 jaar De Processpecialisten!

De Processpecialisten 21 jaar

De Processpecialisten bestaan 21 jaar. Eindelijk volwassen! We zijn trots op de afgelopen 21 jaar en op waar we nu staan. Om dit te vieren hebben we een kennisfestival georganiseerd.

De Processpecialisten vinden verbinding met hun klanten en met elkaar belangrijk: verbinding op persoonlijk en inhoudelijk vlak. We vonden het dan ook leuk om onze opdrachtgevers en fans mee te nemen in de rode draad van 21 jaar De Processpecialisten. Deelnemers konden meedoen aan workshops op het gebied van processturing, Crew Resource Management, zakelijk tekenen, managementjazz, RPA, én natuurlijk de Sokkenshow. Eén van de deelnemers vertelde na afloop: ”Een middag genieten van workshops met Processpecialisten en klanten, met veel lekkers tussendoor. Hoe leuk en leerzaam samengaan! Ik heb genoten.”

Na een geweldige dag volgde lekker eten en een feest met een band en dj. Ook werden er gouden en zilveren sokken uitgereikt aan collega’s die al 21 of 14 jaar (!) werken bij onze club. Dat zijn mijlpalen die we niet zomaar voorbij konden laten gaan. Philippe van Hees, één van de oprichters van De Processpecialisten, blikte terug: ”Wat een topfeest met onze relaties en collega’s! Dit was een dag om nooit meer te vergeten!”.  

We kijken terug op een geslaagde dag vol met spraakmakende workshops, goede gesprekken en veel verbinding en plezier. Na alle enthousiaste reacties hebben we besloten om volgend jaar weer een kennisfestival te organiseren! In de tussentijd kijken we uit naar een mooie samenwerking met al onze opdrachtgevers, nu en in de toekomst.