Home » webinars » Week van de dienstverlening – Webinar ‘Snellere en betere afhandeling van Kwijtscheldingsverzoeken in Hilversum’

Van maandag 20 juni tot en met vrijdag 24 juni is het zover: de week van de Dienstverlening. Een week vóór en dóór gemeenten die actief bezig zijn met dienstverlening. In het hele land vinden er in die week online en fysieke sessies plaats met als thema dienstverlening, digitaliseren en de impact op mens & organisatie. In de week worden door heel Nederland sessies georganiseerd. Dit varieert van op gemeentelijk niveau een compleet programma voor alle medewerkers van een gemeente in een 'eigen' week van de dienstverlening tot landelijke events waar eenieder aan kan deelnemen.

WEBINAR SNELLERE EN BETERE AFHANDELING VAN KWIJTSCHELDINGSVERZOEKEN IN HILVERSUM

De inzet van Robotic Process Automation (RPA) kan grote voordelen opleveren, zo ook voor het afhandelen van Kwijtscheldingsverzoeken. De Gemeente Hilversum heeft begin dit jaar een robot voor het afhandelen van kwijtschelding.

Geen toeval, want de gemeente maakte van robotisering een strategisch speerpunt. Tijdens dit webinar vertelt de Gemeente Hilversum waarom de Gemeente Hilversum met RPA aan de slag is gegaan, hoe de keuze is gemaakt om te starten met dit proces, wat dit concreet heeft opgeleverd en welke lessen zijn geleerd.

Datum: 23 juni 2022
Tijd: 13:00-14:00

PROGRAMMA

  • Waarom RPA en hoe is de organisatie geënthousiasmeerd? (Virginia Hofwijks, Innovatieadviseur Robotisering)
  • Ontwikkeling van de robot voor Kwijtscheldingen (Erik de Boer, Functioneel Beheerder)
  • Resultaten en lessen (Robbert van Rooij, Teammanager Belastingen)

LEES OOK