Home » webinars » Procesmanagement volwassenheid komt in stappen

Je procesmanagement op orde hebben is handig en brengt vele voordelen met zich mee. Hier zijn de meeste mensen zich al wel van bewust. Maar waar begin je dan? Waar staat jouw organisatie nu eigenlijk? Waar wil je komen? En wat moet je doen om die stap te zetten.

Organisaties die procesgericht willen werken, moeten hiervoor op een aantal terreinen stappen zetten.  Deze stappen hebben een duidelijke volgorde, welke zorgt voor een optimale implementatie. De volgorde van implementatie zorgt ervoor dat de organisatie gestructureerd kan groeien van niveau naar niveau. Hiermee voorkom je dat de ontwikkeling stokt of gemaakte stappen weer vervagen. 

Benieuwd hoe volwassen jouw organisatie is met procesmanagement of de verhalen uit de praktijk horen? Schuif dan aan bij de webinar waarin Erika in gesprek gaat met Edith en met ervaringsdeskundige Bastiaan van de Gemeente Gouda.

Wil je goed voorbereid aanschuiven bij de webinar? Vul dan onze Procesmanagement volwassenheidsscan light in. Dit kost je een paar minuten en we sturen je de uitslag per mail. Deze bevat zowel jouw score als een kort advies van ons.

PROCESMANAGEMENT VOLWASSENHEID KOMT IN STAPPEN

Datum: 4 december 2023
Tijd: 15:00 - 16:30 uur

 

Meld je aan

Ik neem graag deel aan de volgende webinar(s):(Vereist)

LEES OOK