Home » trainingen » Training ‘Resultaatgericht Sturen’

Bent u ook op zoek naar een aanpak die u in staat stelt beter aan te sluiten bij de wensen van uw klant? Wilt u dat de beleving van uw dienstverlening naadloos aansluit bij de inrichting van uw organisatie? Dan is deze tweedaagse training echt iets voor u!

TRAINING 'RESULTAATGERICHT STUREN'

Deze training laat u op praktische wijze zelf ervaren hoe de klantbeleving en de dienstverleningsprocessen elkaar nog meer kunnen versterken!

Datum: 17-11-2022 & 18-11-2022
Duur: 2 dagen
Locatie: De ProcesFabriek in Amsterdam
Investering: € 995,-
Extra informatie: Na circa 6 weken is er een terugkommiddag en u ontvangt het spel 'Sturen vanuit je rol' en het boek 'Ketenregie' van Erik F. Steketee.

WAAROM DE TRAINING 'RESULTAATGERICHT STUREN'

Werken in een matrix of in een programmaorganisatie, opgavegericht of in ketens: logisch in theorie, maar ook een uitdagend rollenspel. Want waarop stuurt een lijnmanager en waarop een proceseigenaar of resultaatmanager? En wanneer is de programmamanager, projectleider of ketenregisseur verantwoordelijk? Is het voor medewerkers nog duidelijk wie hun baas is? Helpen al die rollen om het beoogd resultaat voor de klant te realiseren en (maatschappelijke) opgaven op te lossen?

Theorie en praktijkvoorbeelden wisselen elkaar af in deze interactieve training, waarbij de trainers van De Processpecialisten hun ervaringen delen over het werkend krijgen van processturing.

LEES OOK