Home » trainingen » Training ‘Crew Resource Management’

Teamwork is essentieel voor een goede, gestructureerde en veilige werkomgeving. In deze training wordt het teambewustzijn en lerend vermogen gestimuleerd om zo de effectieve en professionele samenwerking te vergroten. Centraal hierbij staat het gebruik van de full motion Boeing 737-800 simulator.

CREW RESOURCE MANAGEMENT

Bent u op zoek naar een manier om de teamsamenwerking van uw team te verbeteren? De Processpecialisten organiseren samen met Southern Sea Airways een training in Crew Resource Management (CRM). CRM komt voort uit de luchtmacht, een branche waarin fouten maken vaak desastreuze gevolgen heeft. Daarom is er een zelf corrigerend mechanisme ontstaan dat ervoor zorgt dat fouten in principe niet twee keer gemaakt kunnen worden. In deze training leert u van de lessen uit de luchtvaart.

Datum: 26-09-2022 en 27-09-29-2022
Duur: 2 dagen
Locatie: Lelystad Airport
Investering: Maestro Prijs: €795.- / Partner Prijs: €725,-
Extra informatie: Met het gebruik van een full motion Boeing 737 - 800 simulator

WAAROM CREW RESOURCE MANAGEMENT

De luchtvaart is de veiligste manier van vervoer. De basis hiervan is effectieve en efficiënte communicatie. CRM zorgt ervoor dat teams en teamleden optimaal functioneren en dat maximale resultaten worden behaald. Het voorkomen van fouten is daarbij een belangrijke pijler. Hierbij zijn leiderschap, situatiebewustzijn, communicatie en besluitvorming centrale uitgangspunten. CRM creëert deskundige teams en individuen. Ontstaan er wel fouten? Dan worden er altijd lessen getrokken uit deze situaties, want menselijke fouten en tekortkomingen zijn veruit de grootste oorzaak van ongelukken. 

Deze training bestaat uit een interactief programma waarin de deelnemers  veel doen, ervaren en leren, ook door de inzet van de full motion Boeing 737 simulator.

LEES OOK