Sabine Reeder is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Sabine Reeder

Processpecialist

Procesmanagement, Sturing

Stel een vraag aan Sabine Reeder

Met veel enthousiasme en toewijding begeleid ik organisaties bij het optimaliseren van processen en het inrichten van processturing. Hierbij ben ik constant bezig met het overbrengen van mijn kennis en aanpak zodat organisaties dit zo snel mogelijk zelfstandig kunnen doorzetten.

Door mijn gedrevenheid, vrolijkheid en benaderbaarheid ben ik snel echt onderdeel van een nieuw team en organisatie. Door mijn analytische vermogen gecombineerd met mijn sensitiviteit en verbindende persoonlijkheid doorgrond ik snel de inhoud en zie ik hoe de hazen lopen. Hierdoor kan ik al snel echt een impact maken. In mijn aanpak bied ik makkelijk structuur en duidelijkheid en help ik organisaties de onderliggende knelpunten te doorgronden en hier creatieve oplossingen voor te zoeken. Ik ben resultaat gericht en help teams vaak om gefocust te blijven op het beoogde doel.

Ik heb een achtergrond in IT en projectmanagement. Ik kan hierdoor makkelijk de brug tussen IT en processen bouwen en zorgen dat processen op alle vlakken efficiënt gaan werken. Ik heb ervaring in verschillende branches maar ben het meeste werkzaam geweest in overheid/semioverheid organisaties. Mijn internationale ervaringen maken het voor mij makkelijk om in verschillende organisatieculturen te werken en mijn aanpak hierop aan te passen.

Ik wil ooit nog… de Milford Track in Nieuw Zeeland lopen

NIEUWS-ARTIKELEN