Ruben van der Velde

Processpecialist

Procesmanagement, Simulaties en games, RPA

Stel een vraag aan Ruben van der Velde

Ik ben toegewijd aan het ondersteunen van zowel grote als kleine bedrijven bij het stroomlijnen van hun processen en IT-landschap. Mijn dagelijkse drijfveer is het creëren van wederzijdse afhankelijkheid tussen mensen door middel van heldere communicatie en respect, waarbij technologie als een solide basis dient voor groei en succes.

Ik ben een sociaal persoon, houd van avontuur en heb altijd wel een grapje paraat. Gezelligheid en respect staan bij mij vrij hoog. Tevens spreek ik vloeiend vier talen (Nederlands, Engels, Frans en Duits), heb ik door de jaren heen waardevolle business managementvaardigheden ontwikkeld en ben ik bedreven in diverse programmeertalen. Dit stelt me in staat om een breed scala aan zakelijke en technische mogelijkheden te bieden aan zowel klanten als collega’s.

Als processpecialist heb ik bijgedragen aan het ontwerp, de ontwikkeling, implementatie en begeleiding van een succesvol IT-leerportaal, diverse interne verkoopprocessen, en de omgevingswet processen voor gemeentes. Mijn hoogtepunten zijn de workshop- en trainingsmomenten, waarin ik graag met groepen werk om samen interessante onderwerpen te bespreken.

Mijn doel is om me voornamelijk te richten op processen waar IT, data en techniek een essentiële rol spelen. Hierbij wil ik functioneren als de schakel tussen processen, mensen en technologie, om zo bij te dragen aan succesvolle projecten en het bevorderen van efficiënte samenwerking.

Ik wil ooit nog…

…met walvissen zwemmen in de zee.
…een motorreis maken in Azië of Zuid Amerika.
…gitaar spelen in een bandje.

NIEUWS-ARTIKELEN