Roy Schinning-Woltring is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Roy Schinning-Woltring

Processpecialist

Procesmanagement, Design Thinking

Stel een vraag aan Roy Schinning-Woltring

Ik hou van het ontwikkelen van creatieve en mensgerichte innovaties en het laten slagen hiervan in de echte wereld. Hierbij richt ik mij op visie en strategie ontwikkeling, procesontwikkeling en het gedrag van klanten. Verder verzorg ik de training Design Thinking, waar we ingaan op het verbeteren van creatieve vaardigheden van de klant!

Het ondersteunen van organisaties bij het realiseren van hun strategische ambities is wat ik doe. In mijn ervaring als professional heb ik onderzoek gedaan, projecten en programma’s geleid, strategische sessies gefaciliteerd en mensen getraind om hun diensten te verbeteren en te innoveren.

Mijn conceptueel denkvermogen, netwerkvaardigheden, sterk empathisch vermogen, analytische competenties en creatieve aanpak zijn de belangrijkste factoren voor mijn succes.
Mijn aanpak is die van een ondernemer. Eerst denken, testen, aanpassen en realiseren. Op deze manier leer ik samen met de klant welke oplossingsrichting het beste past bij zijn of haar organisatie.

Ik heb een breed porfolio aan klanten mogen ondersteunen in zowel de publieke als private sector. Hierin speelt de impact en het realiseren van digitalisering een centrale rol. Graag ontwerp ik samen met de klant de strategie en kijk ik op welke wijze deze het beste te realiseren is.

Ik wil ooit nog… eens Antarctica van dichtbij bekijken!

NIEUWS-ARTIKELEN