Remco Kauderer is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Remco Kauderer

Processpecialist

Procesmanagement, Verandermanagement, RPA, Scrum/Agile werken

Stel een vraag aan Remco Kauderer

Ik hou mij bezig met systeemimplementaties, procesoptimalisaties en verandertrajecten. Ik help organisaties met informatiemanagement, verandervraagstukken en een nieuwe manier van werken. Dit doe ik samen. Alleen ga je sneller, maar samen kom je veel verder.

Ik ben energiek, sociaal, verbindend en doelgericht. Deze eigenschappen maken mij dan ook een goede partner in vraagstukken rondom informatie-, proces- en verandermanagement. Een echte Processpecialist. Ik word blij van het analyseren van problemen, het zoeken naar oplossingen en het verbinden van de juiste mensen op een creatieve, interactieve manier. Veranderen en leren moet in de basis leuk zijn. Mijn inspiratie haal ik uit alledaagse zaken. Van kinderen die spelenderwijs leren, inspiratiesessies op internet en vanuit kennissessies bij De Processpecialisten. Anderen zouden mij dan ook als een echt mensen-mens omschrijven die dankzij enthousiasme grote groepen mee kan krijgen en het leuk vindt om kennis te delen en presentaties te geven.

Ik heb een achtergrond in de financiële sector en werk de afgelopen jaren binnen overheidsinstanties. Van de Belastingdienst tot watervoorziening. Hierbij focus ik mij enerzijds op het in kaart brengen van (gewenste) processen en anderzijds op implementatie van software, organisatie inrichting of anders werken. Als alles beschreven is, is het voor mij niet af, dan begint het pas. Het betrekken van medewerkers en het zorgen dat deze gehoord worden is voor mij een belangrijke pijler, dat zorgt ervoor dat iedereen aan boort blijft. Dit draagt bij aan een succesvolle implementatie.

Ik zou ooit nog… een stichting willen oprichten die jongeren helpt die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Hierin wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om mijn steentje bij te dragen in de maatschappij.

NIEUWS-ARTIKELEN