Natalie Davey is Processpecialist bij De Processpecialisten: procesmanagement

Natalie Davey

Processpecialist

Procesmanagement, Simulaties en games

Stel een vraag aan Natalie Davey

Met een open, objectieve en nuchtere blik streef ik ernaar om altijd te zoeken naar verbinding op de werkvloer, zowel in (het gedrag van) mensen als in processen. De uitdaging die daarbij komt kijken geeft mij energie en motivatie om samen naar een mooi resultaat toe te werken.

Mijn vrienden zouden mij omschrijven als rustig, gestructureerd en optimistisch, met een kritische bril en een gezonde dosis (droge) humor. Gelukkig kennen mijn vrienden mij goed en kan ik niet meer dan het hier volledig mee eens zijn . ‘S avonds zit ik voldaan met een glimlach op de bank wanneer ik mensen vanuit mijn expertise heb kunnen adviseren, begeleiden en motiveren in hun werk. Dit doe ik het liefste door middel van het ontwerpen en uitvoeren van interactieve, laagdrempelige workshops of simulaties. Zo laat ik mensen vanuit een andere bril naar hun dagelijkse werkzaamheden en gedrag kijken en begeleid ik ze tot het randje van hun comfort zone, of net daarbuiten.

Ik heb voornamelijk ervaring opgebouwd binnen de commerciële sector, waaronder retail en zakelijke dienstverlening. De focus en gedrevenheid die heerst binnen deze branches stimuleert mij als consultant. Daarentegen heb ik ook binnen diverse gemeenten in de Openbare ruimte gewerkt, waarbij ik mij elke dag weer zo positief kan verbazen over de waardering die men heeft voor elkaar en het werk dat er verricht wordt. Dit zorgt ervoor dat ik mij als consultant hier ook snel thuis voel. Uiteindelijk is voor mij de connectie met elkaar het allerbelangrijkst en de wil om samen de schouders eronder te zetten en toe te werken naar een mooi resultaat.

Ik wil ooit nog… een lange roadtrip maken door Canada samen met mijn partner/gezin

NIEUWS-ARTIKELEN